• ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m
  • ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m

ΟΕΜ λάστιχο ραπτικής πλακέ λευκό 20mm x15m

Κλωστή κατάλληλη για ράψιμο στο χέρι ή στη ραπτομηχανή.

12365
5206971015646
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Iris μεταλλικές καρφίτσες 200τεμ

Οι Iris μεταλλικές καρφίτσες πωλούνται σε συσκευασία των 200 τεμαχίων. Είναι κατάλληλες για χρήση σε γραφεία, σχολεία, εργασίες ραπτικής και γενικής χρήσης. Η ποιότητά τους είναι αξιόπιστη και η τιμή τους προσιτή. Ιδανικές για να κρατάτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ταχυδρομικά δέματα στη θέση τους.
Τιμή 1,56 €

Iris μαγνήτης για καρφίτσες

Ο μαγνήτης Iris είναι ένας μαγνήτης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση καρφιτσϋν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Με τη βοήθεια του μαγνήτη Iris, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε καρφίτσες σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο.

Ο μαγνήτης Iris είναι πολύ χρήσιμος σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο της ραπτικής, της κατασκευής και της διακόσμησης. Με τη χρήση του μαγνήτη Iris, μπορείτε να διατηρήσετε τις καρφίτσες οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Επιπλέον, ο μαγνήτης Iris είναι κομψός και λειτουργικός, καθιστώντας τον ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση καρφιτσών.
Τιμή 1,30 €

Iris σετ ραπτικής 31τεμ

Το Iris σετ ραπτικής περιλαμβάνει 31 τεμάχια ραπτικών εργαλείων και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν στις διάφορες κατασκευές και επισκευές σας. Ανάλογα με το σετ που επιλέγετε, μπορεί να περιλαμβάνει κλωστές, βελόνες, κουμπιά, κουμπιά, καρφίτσες, ραπτομηχανή, υφάσματα και πολλά άλλα. Με το Iris σετ ραπτικής θα έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.
Τιμή 1,63 €

Iris βελόνες σακοράφες γίγας 12,7x8x7mm

Οι Iris βελόνες σακοράφες γίγας 12,7x8x7mm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη ραφέα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους στη χρήση, θα σας δώσουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία που χρειάζεστε σε κάθε ραφή. Αποκτήστε τις Iris βελόνες σακοράφες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ράψιμο!
Τιμή 1,11 €

Iris κλωστές ραπτικής 5τεμ

Οι Iris κλωστές ραπτικής είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της υψηλής ποιότητάς τους και της ανθεκτικότητά τους. Ένα σετ περιλαμβάνει 5 κλωστές σε διαφορετικά χρώματα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορα χειροτεχνήματα και εργασίες ραπτικής. Η Iris είναι μια εταιρεία με μακρά ιστορία στον χώρο της ραπτικής και η ποιότητα των προϊόντων της είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως.
Τιμή 1,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 7,40 €

Wettex σφουγγαράκι κουζίνας 4τεμ

Το σφουγγαράκι Wettex χάρη στην απορροφητικότητα και ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές της κουζίνας.

Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Τιμή 1,11 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Η Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε ένταση και λάμψη στις δημιουργίες σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία στη χρήση του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το εμπνευσμένο σας σχεδιασμό! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά γλυκά και γλυκές δημιουργίες.
Τιμή 1,79 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου σίκαλης σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.

Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου.

Τιμή 2,72 €