• Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm Nava - 1
  • Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm

Η Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τις εστίες της καθαρές και λαμπερές. Με την απίστευτη ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Nava, αυτή η ξύστρα θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά της. Αγοράστε τώρα την Nava acer ξύστρα και απολαύστε καθαρές εστίες με ελάχιστη προσπάθεια.
25008
5205746124545
2,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διατηρήστε τις κεραμικές και γυάλινες εστίες σαν καινούριες με την πρακτική ξύστρα Acer της NAVA.

Ιδανική για να καθαρίζετε εύκολα και αποτελεσματικά τα υπολείμματα φαγητού από τις κεραμικές και τις γυάλινες εστίες χωρίς να τις χαράσσετε. Αφαιρέστε γρήγορα και χωρίς κόπο τους επίμονους ξεραμένους λεκέδες, υπολείμματα από λάδι ή λίπος από οποιαδήποτε κεραμική ή γυάλινη επιφάνεια.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, με εργονομική λαβή για ασφαλή χειρισμό και με σύστημα κλειδώματος λεπίδας. Για λόγους προστασίας από ατυχήματα, ξεβιδώστε τη βίδα και αποσύρετε τη λεπίδα όταν δεν χρησιμοποιείτε την ξύστρα.

Κατάλληλη για όλες τις εστίες και τις επιφάνειες, γυάλινες, κεραμικές, αλογόνου ή επαγωγικές.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 επιπλέον ανταλλακτικές λάμες καθαρισμού.

Εργαλεία κουζίνας Acer

Η σειρά εργαλείων κουζίνας Acer έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της αισθητικής. Σχεδιασμένη σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα κομψή αισθητική στην κουζίνα. 

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας. 

Τα εργαλεία της σειράς Acer είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Συνίσταται η χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών για προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι.

- Χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα καθαριστικά ανάλογα με τις οδηγίες χρήσης της εστίας σας. 

- Διατηρείτε πάντοτε τη λάμα καθαρισμού στραμμένη προς τα κάτω χωρίς να την φέρνετε σε επαφή με τα δάχτυλά σας. 

- Αφήνετε την εστία να κρυώσει πριν ξεκινήσετε το καθάρισμα. 

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πινέλο σιλικόνης

Το Tns πινέλο σιλικόνης είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μακιγιάζ. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, το Tns πινέλο σιλικόνης εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί. Αναδείξτε την ομορφιά σας με το Tns πινέλο σιλικόνης και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας!
Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Nava terrestrial μπαλτάς ανοξείδωτος 17,5cm

Το Nava terrestrial μπαλτάς ανοξείδωτος 17,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες στον κήπο. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδανικό για την κοπή και την προστασία των φυτών σας. Αποκτήστε το τώρα και βελτιώστε τον κήπο σας με ένα αξιόπιστο εργαλείο!

Τιμή 4,16 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Κορυφαία προϊόντα

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα A&G - 1
Περιορισμένη προσφορά!

A&G μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα

Ζωηρά χρώματα, εξαιρετική ποιότητα και απαλή υφή χαρακτηρίζουν το μπλοκ ακουαρέλας Νο3 25x35cm 12 φύλλα της εταιρίας A&G. Με αυτό το μπλοκ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά έργα τέχνης που θα εντυπωσιάσουν κάθε θεατή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη φαντασία σας να ξεδιπλωθεί!
Κανονική τιμή 2,02 € Τιμή 1,95 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Ήβη αναψυκτικό σόδα 6x330ml

Η σόδα αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συνοδεία ή ολοκλήρωση ενός γεύματος αλλά και για την ανάδειξη της γεύσης ενός ποτού.

Τιμή 2,21 €

Felce azzurra αφρόλουτρο νάρκισσος 650ml

Αρωματικό αφρόλουτρο σώματος με νότες από νάρκισσο, βανίλια και πατσουλί. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και το αφήνει αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,86 €

HF αρωματικό κερί βανίλια & σοκολάτα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF με άρωμα σοκολάτας και βανίλιας Μαδαγασκάρης σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €