Διάφορα εργαλεία

Ενεργά φίλτρα

Estia stone αυγοδάρτης πλαστικός

Ο αυγοδάρτης Estia Stone είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με τον πλαστικό σχεδιασμό του, είναι εύκολος στη χρήση και αποτελεσματικός. Μην χάνετε πια χρόνο στην προετοιμασία των αυγών σας, αφού με τον αυγοδάρτη Estia Stone μπορείτε να τα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα. Απολαύστε νόστιμα αυγά κάθε φορά, χωρίς τον κόπο και το μπερδεμένο καθάρισμα που συνήθως συνοδεύει την παρασκευή τους. Αποκτήστε τον Estia Stone αυγοδάρτη σήμερα και κάντε τη ζω
Τιμή 3,67 €

Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ

Το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ της εταιρίας Estia είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό νικέλιο, αυτή η βάση σκεύους προσφέρει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia βάση σκεύους nickel 1τεμ τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο μαγειρέματος σας!
Τιμή 4,39 €

Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες

Η Estia ξύστρα για κεραμικές εστίες είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα και την καθαριότητα των εστιών σας. Με την εξαιρετική της ποιότητα και απόδοση, θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει και θα δώσει νέα ζωή στις κεραμικές εστίες σας. Αποκτήστε την Estia ξύστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο μαγειρέματος κάθε φορά που μαγειρεύετε!
Τιμή 3,47 €

Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η Estia πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της, είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του μαγειρέματος. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την Estia πρέσα σκόρδου 20cm!
Τιμή 5,07 €

Estia σουπλά μαγειρικών σκευών μεταλλικό

Τα σουπλά μαγειρικών σκευών Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεταλλικό υλικό, τα σουπλά αυτά θα φέρουν έναν αέρα πολυτέλειας και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Με την απαράμιλλη αντοχή και ανθεκτικότητά τους, τα σουπλά Estia θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη απόλαυση κάθε μαγειρικής σας δημιουργίας. Αποκτήστε τα σήμερα και αναβαθμίστε την κου
Τιμή 3,52 €

Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm

Το Estia ψαλίδι βοτάνων ανοξείδωτο 19cm της εταιρίας Estia είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, το Estia ψαλίδι βοτάνων είναι σχεδιασμένο για να διαρκέσει και να προσφέρει ακρίβεια κοπής κάθε φορά. Αποκτήστε το Estia ψαλίδι βοτάνων σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία.
Τιμή 3,75 €

Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός

Ο Fackelmann εξωλκέας κουκουτσιών πλαστικός είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των κουκουτσιών από φρούτα και λαχανικά. Με τον εξωλκέα αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο στο ξεφλούδισμα. Αποκτήστε τον Fackelmann εξωλκέα κουκουτσιών πλαστικό και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα πρακτικό και λειτουργικό εργαλείο!
Τιμή 3,58 €

Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540

Η Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της σαντιγύς. Με την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική απόδοση της Isi, θα μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια σαντιγύ για τα καφέ σας, τα γλυκά σας και όχι μόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γεύση της τέλειας σαντιγύ με την Isi αμπούλα σαντιγύ 10τεμ 05-540!
Τιμή 7,79 €

Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης

Το Nava acer αναλογικό χρονόμετρο κουζίνας αντίστροφης μέτρησης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με τον εύκολο τρόπο που παρέχει την ακριβή μέτρηση του χρόνου, μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με ακρίβεια και επιτυχία. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την αξιοπιστία της εταιρίας Nava, το Nava acer είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ακρίβεια στο μαγείρεμα σας!

Τιμή 5,95 €

Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm

Η Nava acer μπαλτάς ανοξείδωτος 30cm της εταιρίας Nava είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, θα σας διευκολύνει στην καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σας. Με το μήκος των 30 εκατοστών, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,99 €

Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm

Η Nava acer ξύστρα καθαρισμού κεραμικών & γυάλινων εστιών ανοξείδωτη 13,5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τις εστίες της καθαρές και λαμπερές. Με την απίστευτη ποιότητα και απόδοση της εταιρίας Nava, αυτή η ξύστρα θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά της. Αγοράστε τώρα την Nava acer ξύστρα και απολαύστε καθαρές εστίες με ελάχιστη προσπάθεια.
Τιμή 2,67 €

Nava acer πρέσα σκόρδου ανοξείδωτη 20cm

Η πρέσα σκόρδου Nava acer 20cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, σας εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση. Με τον εργονομικό σχεδιασμό της, θα μπορείτε να κόβετε το σκόρδο εύκολα και γρήγορα, χωρίς να αφήνετε μυρωδιές στα χέρια σας. Αποκτήστε τώρα την πρέσα σκόρδου Nava acer και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα!
Τιμή 3,92 €

Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm

Το Nava acer προστατευτικό τηγανίσματος ανοξείδωτο 28cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σεφ που θέλει να δημιουργήσει νόστιμα γεύματα με άνεση και στυλ. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα αντέξει στο χρόνο και θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα τηγανίσματος στην αγορά!
Τιμή 2,84 €

Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ

Ανακαλύψτε το Nava acer φίλτρο νεροχύτη ανοξείδωτο 7cm 2τεμ και βελτιώστε την ποιότητα του νερού σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Nava. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρό και φρέσκο νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,04 €

Nava misty αποχυμωτής χειρός πλαστικός πολυλειτουργικός 11cm

Ανακαλύψτε τον Nava misty αποχυμωτή χειρός πλαστικό 11cm και απολαύστε φρέσκους χυμούς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τον πολυλειτουργικό αποχυμωτή Nava, μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υγιεινά ροφήματα που θα σας δώσουν ενέργεια και φρεσκάδα. Αποκτήστε τον Nava misty αποχυμωτή σήμερα και αναδείξτε την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών σας.
Τιμή 4,01 €

Nava misty βάση κουτάλας σιλικόνης 24cm

Βάση για κουτάλες, κατασκευασμένη από ανθεκτική σιλικόνη, της εταιρίας Nava. Η σιλικόνη είναι ένα υλικό ανθεκτικό απέναντι στα μικρόβια και πολύ εύκολο στο καθαρισμό του. Τοποθετήστε την κουτάλα σας χωρίς να λερώνετε τον πάγκο ή την εστία της κουζίνας σας.

Τιμή 2,63 €

Nava misty διατρητής μήλου 22cm

Η Nava misty διατρητής μήλου 22cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να προετοιμάσει γρήγορα και εύκολα φρέσκο χυμό μήλου για την οικογένειά της. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ο διατρητής μήλου Nava misty θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα νόστιμο χυμό μήλου που θα ενθουσιάσει τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γ
Τιμή 1,80 €

Nava misty καρυοθραύστης μεταλλικός 17x4,5x1,5cm

Ο καρυοθραύστης Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας καρύδια με άνεση και ευκολία. Με το μεταλλικό του σχεδιασμό και τις διαστάσεις 17x4,5x1,5cm, είναι η ιδανική λύση για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε τον καρυοθραύστη Nava misty τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φρέσκου καρυδιού σε κάθε δάγκωμα!
Τιμή 4,58 €

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Nava misty ψαλίδι για βότανα με 5 λεπίδες και χτενάκι ανοξείδωτο 19cm

Το Nava misty ψαλίδι για βότανα με 5 λεπίδες και χτενάκι ανοξείδωτο 19cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με τις 5 αιχμηρές λεπίδες του, μπορείτε να κόψετε τα βότανα σας με ακρίβεια και ευκολία. Το ανοξείδωτο χτενάκι σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε τα κομμάτια των βοτάνων με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι για βότανα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,39 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Nava terrestrial ακονιστήρι μασάτι ατσάλινο με ξύλινη λαβή 31cm

Το Nava terrestrial ακονιστήρι μασάτι ατσάλινο με ξύλινη λαβή 31cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Με την ακρίβειά του και την αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας με ευκολία και ακρίβεια. Η μοναδική σχεδίαση του το κάνει εύκολο στη χρήση και άνετο στο χέρι. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο ποιοτικό προϊόν να πάει χαμένη. Αποκτήστε το Nava terrestrial ακονιστήρι μασάτι ατσάλινο με ξύλινη λαβή
Τιμή 2,35 €

Nava terrestrial μπαλτάς ανοξείδωτος 17,5cm

Το Nava terrestrial μπαλτάς ανοξείδωτος 17,5cm είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στις καθημερινές σας εργασίες στον κήπο. Με την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδανικό για την κοπή και την προστασία των φυτών σας. Αποκτήστε το τώρα και βελτιώστε τον κήπο σας με ένα αξιόπιστο εργαλείο!

Τιμή 4,16 €

Novatex κεραστήρι με ροξόν ανοξείδωτο μαύρο 05-039

Η μαγεία του Κεραστήρι με ροξον inox μαύρο 05-039 θα σας σαγηνεύσει αμέσως. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο κομψά και λειτουργικά αξεσουάρ για τον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 1,24 €

Svim πατατοκόπτης πλαστικός

Ο Svim πατατοκόπτης πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και την ευκολία χρήσης, μπορείτε να κόψετε τις πατάτες σας γρήγορα και εύκολα για νόστιμα γεύματα. Αποκτήστε τον Svim πατατοκόπτη πλαστικό σήμερα και απολαύστε την απλότητα και την αποτελεσματικότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,57 €

Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox

Η Tns αχνηρίχτης κύπελο 105x95cm inox είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κύπελο είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με τις διαστάσεις 105x95cm, προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,27 €

Tns κουτάλι παγωτού πλαστικό με βάση σιλικόνης

Αποκτήστε το Tns κουτάλι παγωτού πλαστικό με βάση σιλικόνης και απολαύστε το παγωτό σας με άνεση και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του θα σας κάνει να το χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το παγωτό!
Τιμή 1,06 €

Tns πινέλο σιλικόνης

Το Tns πινέλο σιλικόνης είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μακιγιάζ. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, το Tns πινέλο σιλικόνης εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί. Αναδείξτε την ομορφιά σας με το Tns πινέλο σιλικόνης και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας!
Τιμή 0,91 €

Tns πλαστικός λεμονοστίφτης

Ο Tns πλαστικός λεμονοστίφτης είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να προσθέσει λεμόνι στις συνταγές της με άνεση και ευκολία. Με τον ανθεκτικό σχεδιασμό του και την εύκολη χρήση, ο Tns πλαστικός λεμονοστίφτης θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός κάθε κουζίνας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον Tns πλαστικό λεμονοστίφτη!
Τιμή 1,43 €

Tns σπάτουλα σιλικόνης 8,7x5x25cm

Η σπάτουλα σιλικόνης 8,7x5x25cm της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική λάτρη. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Tns και τις διαστάσεις που την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση, αυτή η σπάτουλα θα γίνει ο αχώνευτος βοηθός σας στην κουζίνα. Μην αργείτε, αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 0,91 €

Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο ανοξείδωτο 28cm

Το Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο 16 28cm inox είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, το Tns τσέρκι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!

Τιμή 4,45 €

Αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτος 25cm

Αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτος 25cm: Ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με τις αντικολλητικές του ιδιότητες και το εργονομικό σχεδιασμό του, ο αναδευτήρας μας είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στις γεύσεις που μπορεί να φέρει στα γλυκά σας δημιουργήματα!
Τιμή 5,82 €

Αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτος 35cm

Αυτός ο ανοξείδωτος αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής 35cm είναι ο καλύτερος σύντροφος κάθε ζαχαροπλάστη. Με το μοντέρνο και ανθεκτικό σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά γλυκά και γεύσεις. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση!
Τιμή 5,82 €

Βάση για αλατοπίπερο ανοξείδωτη No4

Αυτό το αλατοπιπέρο κουτί inox νο 4 040000 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και στιλάτο, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης του αλατιού και της πιπεριάς σας. Με το αλατοπιπέρο κουτί inox νο 4 040000, θα έχετε πάντα τα αγαπημένα σας μπαχαρικά στο χέρι σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με το στυλ και τη λειτουργικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη?
Τιμή 4,88 €

Δοχείο για κανέλα 8x9cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με το υπέροχο Δοχείο για κανέλα ή άχνη 8x9cm! Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Με το μοναδικό του design και την ποιότητα της εταιρίας, αυτό το δοχείο θα γίνει η αγαπημένη σας λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 2,40 €

Καρυδοσπάστης μεταλλικός με έλασμα και ξύλινο χερούλι

Αυτός ο μεταλλικός καρυδοσπάστης είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το ξύλινο χερούλι του προσφέρει άνετη λαβή και εύκολη χρήση. Ξεχάστε τον παλιό τρόπο ανοίγματος καρυδιών και απολαύστε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία με αυτόν τον εκπληκτικό καρυδοσπάστη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των καρυδιών.
Τιμή 3,83 €

Κύκλωψ αυγοδάρτης μεταλλικός μικρός 30cm

Ένας μικρός μεταλλικός αυγοδάρτης μήκους 30 εκατοστών είναι ένα πρακτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να κόψετε την κόρη των αυγών και να αφαιρέσετε το καπάκι τους. Αυτός ο τύπος αυγοδάρτη είναι κατασκευασμένος από μεταλλικό υλικό, που τον καθιστά ανθεκτικό και μακράς διαρκείας. 

Τιμή 2,02 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ

Αναζητάτε τον τέλειο τρόπο για να καθαρίσετε το νερό σας; Το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη πλαστικό μεγάλο 2τεμ είναι η ιδανική λύση! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το φίλτρο θα σας παρέχει καθαρό και ασφαλές νερό για κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Κύκλωψ φίλτρο νεροχύτη τώρα και απολαύστε κρυστάλλινα καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,43 €

Σπάτουλα ανοξείδωτη με μαύρο χερούλι slimline 38,5x3cm

Η σπάτουλα ανοξείδωτη με μαύρο χερούλι slimline 38,5x3cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Η ανθεκτικότητά της στη χρήση και η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστούν μια από τις καλύτερες επιλογές για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία σεφ. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σπάτουλα ανοξείδωτη και απολαύστε μοναδικές στιγμές μαγειρικής!
Τιμή 2,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού