• Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
  • Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
  • Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
  • Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
  • Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
  • Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPeppa Pig

Peppa pig δημητριακά choco balls 375gr

Τα νέα Peppa Pig δημητριακά choco balls 375gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό γεύμα για τα παιδιά! Με γεύση σοκολάτας που λατρεύουν τα παιδιά και υγιεινά συστατικά που εγγυώνται μια ισορροπημένη διατροφή, τα Peppa Pig δημητριακά choco balls θα γίνουν αμέσως η αγαπημένη επιλογή των μικρών σας! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στα παιδιά σας ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό που θα τους δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα!
18734
2118650300017
5,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food δημητριακά νιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg

Οι νιφάδες δημητριακών Arion food από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια δυναμική μέρα. Αφήστε τις γεύσεις των Arion food να σας ταξιδέψουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή για τη διατροφή σας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες δημητριακών Arion food και απολαύστε την ποιότητα και τη γεύ?
Τιμή 11,77 €

Kellogg's δημητριακά all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €

Kellogg's δημητριακά all bran flakes 375gr

Τα Kellogg's all bran flakes 375gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες και τα θρεπτικά συστατικά τους, τα flakes αυτά θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη νόστιμη γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας!
Τιμή 6,07 €

Arion food δημητριακά κόκκοι ρυζιού με κακάο 500gr

Οι κόκκοι ρυζιού με κακάο της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Με την πλούσια γεύση του κακάο και τα θρεπτικά συστατικά του ρυζιού, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το με γάλα ή γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα τους κόκκους ρυζιού με κακάο της Arion food και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,79 €

Nestle δημητριακά fitness με μαύρη σοκολάτα 375gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Φτιαγμένα με σιτάρι και βρόμη ολικής άλεσης, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Τιμή 3,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €

Tns φαγητοδοχείο πλαστικό με σχέδιο tweety 23lt 21x14x105cm

Το Tns φαγητοδοχείο πλαστικό με σχέδιο tweety 23lt 21x14x105cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με στυλ και πρακτικότητα. Με μεγάλη χωρητικότητα 23lt και με όμορφο σχέδιο tweety, αυτό το φαγητοδοχείο θα κλέψει την παράσταση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας μια αίσθηση οργάνωσης και στυλ!
Τιμή 2,27 €

Axion στεγνωτικό - λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το λαμπρυντικό της εταιρείας Axion απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα απορρυπαντικού και φαγητού, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την απουσία υγρασίας. Ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει από την φθορά, βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών και εξουδετερώνει στίγματα, κηλίδες και θαμπάδες που προκαλούνται από το νερό, ενώ τέλος εμποδίζει την συσσώρευση αλάτων. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος.

Τιμή 8,53 €