• Bic στυλό cristal original μπλε 50τεμ
  • Bic στυλό cristal original μπλε 50τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic στυλό cristal original μπλε 50τεμ

Τα Bic στυλό cristal original είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας ανάγκη γραφής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Bic, αυτά τα στυλό θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας δραστηριότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 50 τεμαχίων και απολαύστε 5 δωρεάν μπλε στυλό. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας στυλό σε απίστευτη τιμή!
32700
3086126695563
8,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maestri συρραπτικό roma-6

Το Maestri συρραπτικό roma-6 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γραφείο και επαγγελματία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Maestri, αυτό το συρραπτικό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Maestri συρραπτικό roma-6 τώρα!
Τιμή 5,04 €

Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ

Η Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήστη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική γόμα. Με τη διπλή όψη της, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε διόρθωση. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην τελειότητα των έργων σας. Αποκτήστε τώρα τη Factis γόμα δίχρωμη P36 2τεμ και απολαύστε άψογα αποτελέσματα με κάθε χρήση.
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ντολμαδάκια 280gr

Ντολμαδάκια της εταιρείας Ομοσπονδία από αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι. Χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά: Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Τιμή 2,13 €

Μέλκα υπερλευκαντικό-ενισχυτικό πλύσης 350gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Μέλκα ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δε συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 1,53 €

Cisne αποφρακτήρας τρόμπα

Ο Cisne αποφρακτήρας τρόμπα είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό αποχετεύσεων και αποχετεύσεων. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Cisne, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε ένα προϊόν που θα κάνει τη δουλειά του με απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν Cisne αποφρακτήρα τρόμπα για το σπίτι σας και να απολαύσετε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,09 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €