• Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm
  • Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςET Plast

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 29x29x3cm

42653
5201856233146
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt γκρι

Η Tns γλάστρα κασπώ πλαστικό με πόδια 25,5x17,5cm 4,5lt σε γκρι χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Tns, αυτή η γλάστρα θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτήν την υπέροχη γλάστρα Tns!
Τιμή 8,66 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo303 23,8cm

Το Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νο303 23,8cm είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την ποιότητά του. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στον χώρο σας!
Τιμή 0,67 €

Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm

Η Κύκλωψ ζαρτινιέρα ανθρακί Νο460 60,2x24,5x20cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του μαγειρέματος. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά για την οικογένειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υψηλής ποιότητας ζαρτινιέρα και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας!
Τιμή 4,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Pedigree σκυλοτροφή ranchos slices μοσχάρι 60gr

Η Pedigree σκυλοτροφή ranchos slices μοσχάρι 60gr είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο μοσχάρι και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η σκυλοτροφή θα κάνει τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Pedigree σκυλοτροφής ranchos slices μοσχάρι 60gr και δείτε τον σκύλο σας να το λατρεύει.
Τιμή 1,79 €

Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt

Το Maki υγρό καθαριστικό χεριών λεβάντα & κουκουνάρι 4lt της εταιρίας Maki είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει. Η μοναδική σύνθεσή του με λεβάντα και κουκουνάρι θα αφήσει τα χέρια σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €