• Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 6
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 2
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 3
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 4
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 5
  • Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml Schwarzkopf professional - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchwarzkopf professional

Schwarzkopf palette intensive color creme 9 ξανθό πολύ ανοιχτό 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

4503
5201395648111
2,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Κρέμα Βαφή: Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Glyceryl Stearate SE, Ceteareth-20, Octyldodecanol, Sodium Laureth Sulfate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Sodium Cetearyl Sulfate Sodium Sulfite, Parfum (Fragrance), Oleic Acid, Glycerin, Ethanolamine, Resorcinol, Etidronic Acid, Carbomer, 2-Methylresorcinol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine, Potassium Hydroxide, Ascorbic Acid, Serine, Hydrolyzed Keratin, m-Aminophenol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Linalool, Propylene Glycol, Sodium Sulfate, Geraniol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.
Οξειδωτικό Γαλάκτωμα: Aqua (Water, Eau), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Steartrimonium Chloride, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale), Etidronic Acid, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrophosphate, Potassium Hydroxide, Isopropyl Alcohol, Sodium Benzoate.
Пεριпоιητιкή Μάσκα: Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Magnesium Citrate, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Polyquaternium-37, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Panthenol, Isopropyl Myristate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Methylparaben, Parfum (Fragrance), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Laureth-23, Laureth-4, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Limonene, Trideceth-5, Lauryl Glucoside, Sodium Sulfate.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
1.  Προετοιμασία: Δεν συνιστάται να λουστείτε 24-28 ώρες πριν την εφαρμογή.
Φορέστε τα γάντια που εσωκλείονται.
Ανοίξτε το μπουκάλι με οξειδωτικό γαλάκτωμα (2) και αδειάστε όλο το περιεχόμενο σε ένα πλαστικό, γυάλινο ή πορσελάνινο μπολ.
– Για πολύ κοντά μαλλιά ή επόμενη εφαρμογή, αναμίξτε μόνο τη μισή ποσότητα της κρέμας βαφής και του οξειδωτικού γαλακτώματος.
– Αν τα μαλλιά σας είναι μακρύτερα από το ύψος του ώμου, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε 2 συσκευασίες Palette Mόνιμη Βαφή.
Ανοίξτε το πώμα του σωληνάριου της κρέμας βαφής (3), τοποθετήστε το ανάποδα, πιέστε για να τρυπήσει το σφραγισμένο στόμιο του και προσθέστε όλο το περιεχόμενο της Κρέμας Βαφής (3) στο μπολ με το οξειδωτικό γαλάκτωμα (2)
Αναμίξτε καλά με ένα πινέλο (μη χρησιμοποιήσετε μεταλλικά αντικείμενα), έως ότου έχετε ένα ομοιογενές μίγμα.
Καλύψτε τους ώμους σας με μια παλιά πετσέτα.
Για καλύτερο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το μίγμα άμεσα και μην κρατήσετε τυχόν υπόλοιπο.

2. Εφαρμογή:
2.1. Πρώτη εφαρμογή: (όλο το κεφάλι): Αυτή η εφαρμογή συνιστάται εάν βάφετε τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή για πρώτη φορά ή από την τελευταία φορά που βάψατε τα μαλλιά σας δεν υπάρχει ορατή ρίζα.
1. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα σε στεγνά μαλλιά με ένα πινέλο, ξεκινώντας από τον αυχένα. Αφήστε απόσταση 2 εκατοστών από τη ρίζα. Απλώστε το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά. Μετά εφαρμόστε το μίγμα και στις ρίζες με τον ίδιο τρόπο.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα να ενεργήσει 30 λεπτά. Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 45 λεπτών ανάλογα με το ξανοιχτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)

2.2 Επόμενες Εφαρμογές: Αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητή εάν: έχετε ήδη βάψη τα μαλλιά σας με μόνιμη βαφή και υπάρχει ορατή ρίζα, ή οι άκρες των μαλλιών σας είναι σκούρες ή σε κακή κατάσταση.
1.ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο μόνο στις ρίζες, πάντα σε στεγνά μαλλιά. Δε συνιστάται να λούζετε τα μαλλιά σας 24 με 48 ώρες πριν τη βαφή.
2. ΑΦΗΣΤΕ το μίγμα με ένα πινέλο στις ρίζες, για 20 λεπτά (για μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>).Για τις ξανοιχτικές αποχρώσεις 6.68, 6.88, 7.65, 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει μεταξύ 30 και 40 λεπτών ανάλογα με το ξανθιστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.(Για φθαρμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ δείτε στις (<<ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ>>.)
3. ΑΠΛΩΣΤΕ το μίγμα ομοιόμορφα στα μαλλιά, χρησιμοποιώντας μια αραιή χτένα.
4. ΑΦΗΣΤΕ τη βαφή για άλλα 10 λεπτά. Για τις ξανθιστικές αποχρώσεις 10.1, 10.2, 10.40, 10.46, 12.2, και 12.46 αφήστε το μίγμα να ενεργήσει για άλλα 5 λεπτά.

3. Ξέβγαλμα: ΞΕΒΓΑΛΤΕ πολύ καλά τα μαλλιά, αφού τελειώσει ο χρόνος αναμονής, μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό.
Συμβουλή: Για ορατά ζωντανό χρώμα και λάμψη μεγάλης διάρκειας, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη σειρά περιποίησης μαλλιών Gliss - σαμπουάν, conditioner και μάσκα - για βαμμένα μαλλιά.

4. Περιποίηση: Απλώστε τη Μάσκα Περιποίησης σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε τη να δράσει 2 λεπτά και μετά ξεβγάλετε πολύ καλά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, φαινυλενοδιαμίνες (διαμινοτολουόλια), ρεσορκινόλη και αμμωνία.
Διαβάστε όλα τα συστατικά στο κάτω μέρος του κουτιού. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύντε αμέσως αν το προϊόν έρθει σε επαφή με αυτά. Να μη χρησιμοποιείται για βάψιμο φρυδιών ή βλεφαρίδων. Μετά την εφαρμογή, ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά. Φοράτε κατάλληλα γάντια. Κάντε ένα προληπτικό τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν από κάθε βαφή (βλέπε φυλλάδιο οδηγιών χρήσης), ακόμα και αν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει χρωστικά προϊόντα. Θυμηθείτε λοιπόν να αγοράζετε το προϊόν 48 ώρες πριν τη χρήση. Εάν υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση ή εάν έχετε αμφιβολία, ζητήστε ιατρική συμβουλή, πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρωστικό προϊόν. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom οξυζενέ oxycream No40 70ml

Επαγγελματική οξειδωτική κρέμα σε επαγγελματική συσκευασία για μείξη με κάθε μόνιμη βαφή. Έχει εμπλουτισμένη σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων και ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 0,58 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7,77 ξανθό έντονο χάλκυνο 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα με εντυπωσιακή λάμψη! Αποκτήστε το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 7,77 και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, το χρώμα αυτό θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε!
Τιμή 2,96 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.77 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,81 €

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο ρόμβους 25lt M11295C

Παιδικό κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών της εταιρείας TnS κατασκευασμένο από πλαστικό. Αποτελεί μία πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των παιχνιδιών. Εξοικονομεί χώρο στο παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο διατηρώντας το τακτοποιημένο.

Τιμή 4,66 €

Vileda σκούπα classica 2σε1

H σκούπα της Vileda με διπλή δράση χάρη στην επαναστατική της κατασκευή με δύο ειδών τρίχες καθαρίζει με ένα πέρασμα τρίχες και σκόνη. Καθαρίζεται εύκολα καθώς η βρωμιά δεν κολλάει στις τρίχες της.. Η Vileda Classica σκούπα 2σε1 συνδυάζει δύο τύπους ινών.

Οι πυκνές και λεπτές τρίχες (μαύρες) για τη συλλογή της λεπτής σκόνης. Οι σκληρές τρίχες (ασημί) για τη συλλογή σωματιδίων και τριχών.

Διαθέτει προστατευτικά στις άκρες για να μην "τραυματίζει" τα έπιπλα σας.

Τιμή 4,24 €

Της γιαγιάς τραχανάς γλυκός 500gr

Ο τραχανάς γλυκός "Της Γιαγιάς" σε συσκευασία 500γρ είναι μια γευστική και παραδοσιακή επιλογή για τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας. Ο τραχανάς είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται από σιτάρι και γάλα και χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές, είτε ως σούπα, είτε ως γλυκό.

Τιμή 2,01 €