• Air Wick gel αρωματικό ρούχων λεβάντα 150ml
  • Air Wick gel αρωματικό ρούχων λεβάντα 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick gel αρωματικό ρούχων λεβάντα 150ml

Ανανεώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με το Air Wick gel αρωματικό ρούχων μανόλια & κεράσι 150ml. Απολαύστε τη φρεσκάδα και το άρωμα των λουλουδιών σε κάθε σας αναπνοή, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για εσάς και τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού!

41753
5999109542113
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Magic clean αρωματικό ρούχων σε καρδούλα λεβάντα 5τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,93 €

Soupline αρωματικά φακελάκια ρούχων για ντουλάπες με φρεσκάδα εξοχής 3τεμ

Φακελάκια για ντουλάπες. Εξουδετερώνουν τις οσμές και χαρίζουν στα ρούχα σας φρεσκάδα εξοχής που διαρκεί 6 εβδομάδες.

H συσκευασία περιέχει 3 αρωματικά φακελάκια (με 7 γραμ. αρωματικές πέρλες έκαστο) και 3 γαντζάκια.

Τιμή 4,65 €

Soupline αρωματικό spray υφασμάτων mistral vegan 250ml

Το Soupline spray υφασμάτων αρωματικό Mistral 250ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα υφάσματα στο σπίτι σας. Απλά ψεκάστε το σε παπλώματα, κουρτίνες, ρούχα και άλλα υφάσματα για να απολαύσετε το αρωματικό άρωμα του Mistral. Είναι πρακτικό και εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας.
Τιμή 5,95 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε φυλαράκι καμφορά 6τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 1,45 €

Cover αποχνουδωτής ρολό γίγας

Ανανεώστε το χώρο σας με το Cover αποχνουδωτή ρολό γίγας. Με εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο αποχνουδωτής θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Μην αφήνετε ποτέ ξανά τα ρολά γίγας να σας ενοχλούν - αποκτήστε το Cover αποχνουδωτή ρολό γίγας σήμερα!
Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Kynocat γατοτροφή για πλήρης και ισορροπημένη διατροφή 1,5kg

Η Kynocat γατοτροφή είναι η ιδανική επιλογή για να εξασφαλίσετε την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή της γάτας σας. Με την προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεσή της, η Kynocat παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που η γάτα σας χρειάζεται για να παραμείνει υγιής και ενεργή. Αποκτήστε τώρα την Kynocat για τη γάτα σας και προσφέρετε της μια γευστική απόλαυση που θα την κάνει να αισθάνεται ευτυχισμένη και ικανοποιημένη.
Τιμή 3,21 €

Agrino ρυζογκοφρέτα mini με pizza 50gr

Οι mini ρυζογκοφρέτες της Agrino σέβονται και ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για απόλαυση χωρίς ενοχές, αφού είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, περιέχουν λιγότερο από 100 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη.

Τιμή 1,04 €

Libresse σερβιετάκια multistyle 30τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,43 €

Χαΐτογλου μακεδονικός χαλβάς με crunchy φυστικοβούτυρο 200gr

Απολαύστε τον πλούσιο μακεδονικό χαλβά με τον τέλειο συνδυασμό από crunchy φυστικοβούτυρο. Με την προσεκτική παρασκευή της εταιρίας Χαΐτογλου, αυτό το προϊόν αναδεικνύει την παράδοση και τη γεύση της Μακεδονίας. Αφεθείτε σε μια απόλαυση που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,72 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού