• Air Wick αρωματικό gel λεβάντα 150ml
  • Air Wick αρωματικό gel λεβάντα 150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αρωματικό gel λεβάντα 150ml

Εξασφαλίστε ένα φρέσκο και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας με το AIR WICK ΤΖΕΛ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ 150ml ΛΕΒΑΝΤΑ. Η λεβάντα είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές της, και με αυτό το αρωματικό τζελ, μπορείτε να απολαύσετε ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει την αίσθηση ενός φρέσκου και αρωματικού περιβάλλοντος με το AIR WICK ΤΖΕΛ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΕΒΑΝΤΑ.

35968
5410036501054
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vapona παγίδα σκόυρου τροφίμων 3τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Vapona παγίδα σκόυρου τροφίμων 3τεμ

Η Vapona παγίδα σκόνης τροφίμων 3τεμ είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ενοχλητικών σκουριών στο σπίτι σας. Με την αποτελεσματική της δράση, θα απαλλαγείτε γρήγορα και εύκολα από αυτά τα επιβλαβή έντομα, διασφαλίζοντας ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον. Μην αφήνετε τους σκούρους τροφίμων να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας - επενδύστε στην Vapona παγίδα σκόνης τροφίμων 3τεμ και απολαύστε έναν καθαρό χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Κανονική τιμή 3,82 € Τιμή 3,61 €
  • -0,21 €
  • -0,21 €

Soupline αρωματικό spray υφασμάτων mistral vegan 250ml

Το Soupline spray υφασμάτων αρωματικό Mistral 250ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα υφάσματα στο σπίτι σας. Απλά ψεκάστε το σε παπλώματα, κουρτίνες, ρούχα και άλλα υφάσματα για να απολαύσετε το αρωματικό άρωμα του Mistral. Είναι πρακτικό και εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας.
Τιμή 5,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα

Ζωολογικό πάρκο μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλα - Ανακαλύψτε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο ζωάκια και χρώματα με το μπλοκ ζωγραφικής Ζωολογικό πάρκο! Με 40 φύλλα υψηλής ποιότητας χαρτί A4 και μοναδικά ζωάκια που περιμένουν να ζωντανέψουν με τα πιο φωτεινά χρώματα σας, αυτό το μπλοκ θα ενθουσιάσει τους μικρούς και τους μεγάλους καλλιτέχνες! Αποκτήστε το σήμερα και αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη!
Τιμή 1,63 €

Σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 45x55cm 30τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,48 €

Nivea κρέμα σώματος smooth sensation 250ml

Η ελαφριά σύνθεση πλούσιας κρέμας με πολύτιμο βούτυρο καριτέ ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλής βρεφικής επιδερμίδας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 4,45 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 100gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Σε μεταλλική ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Τιμή 4,98 €

Αναγνώστου χώμα φυτόχωμα compost A

Το φυτόχωμα compost A της εταιρίας Αναγνώστου είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική ώθηση που χρειάζονται. Με την προσεκτική σύνθεσή του, το φυτόχωμα αυτό εξασφαλίζει υγιείς ρίζες, πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακή ανάπτυξη. Αφήστε το φυτόχωμα compost A της Αναγνώστου να φροντίσει τα φυτά σας και θα απολαύσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα στον κήπο σας.
Τιμή 1,71 €