• Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml
  • Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFa

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
36144
8410436264945
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema roll-on no aroma 50ml

To Noxzema No Aroma με την ειδική του σύνθεση χωρίς άρωμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης που προκαλείται από αρωματικούς παράγοντες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από την κακοσμία, φροντίζοντας απαλά την επιδερμίδα.

Τιμή 2,33 €

Noxzema roll-on memories 50ml

Το NOXZEMA ROLL ON 50ml MEMORIES είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Με την απαλή του σύνθεση και την αποτελεσματική του δράση, το NOXZEMA ROLL ON 50ml MEMORIES είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει την επιδερμίδα της υγιή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και της
Τιμή 2,40 €

Old spice αποσμητικό deo spray captain 150ml

Το Old Spice αποσμητικό deo spray captain 150ml είναι η τέλεια επιλογή για τον γνήσιο κυρίαρχο. Με μια μοναδική αρρενωπή μυρωδιά που ξεχωρίζει, σας προσφέρει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση για ολόκληρη την ημέρα. Αφήστε το Captain να σας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες και να σας κάνει να νιώθετε ανίκητοι. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.
Τιμή 3,72 €

Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml

Το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τους λεκέδες και τις κηλίδες, ενώ παράλληλα φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας που σας προσφέρει το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml.
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,30 €

Melissa σπαγγετίνι No10 500gr

Από τα πιο λεπτά ζυμαρικά το Σπαγγέτινι Νο10 Melissa είναι ένα ζυμαρικό που παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια με χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Ένα λεπτό ζυμαρικό που είναι εξαιρετικά ευέλικτο ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήθεί και σε πιο gourmet συνταγές.

Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Δένει ιδανικά με ελληνικές κλασικές συνταγές όπως τα μακαρόνια με κιμά, αλλά και με μοντέρνες συνταγές.

Χρόνος βρασμού: 6-7 λεπτά. Μαγειρεύεται σκέτο, με τυρί, με κόκκινες ή άσπρες σάλτσες.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa.

Τιμή 1,04 €