• Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
  • Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDeLux

Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr

Ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξαφανίζει τους λεκέδες. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

12191
5203338000086
1,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Ανθρακικό νάτριο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια /πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκευθείτε γιατρό, δείχνοντας αυτή την ετικέτα. Τηλ: Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777.
Κίνδυνος ερεθισμού

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων σε gel eco 2x750gr

Το αποσκληρυντικό πλυντηρίου της εταιρείας Ευρηκα προστατεύει το πλυντήριό σας από τα άλατα μεγιστοποιώντας την απόδοσή του. Καταπολεμά τις οσμές και τις βρωμιές, εξουδετερώνοντας τα άλατα και τα υπολείμματα που αποτελούν πηγές δυσοσμίας. Προστατεύει τα εξαρτήματα του πλυντηρίου οπως την αντίσταση, τον κάδο και τις σωληνώσεις, από βλάβες και φθορές. Παράλληλα, προστατεύει τις ίνες των ρούχων απο το γάριασμα βοηθώντας να παραμείνουν απαλά.

Τιμή 9,78 €

Εύρηκα antikalk αποσκληρυντικό νερού πλυντηρίου ρούχων gel 2x750gr

Το Anti Kalk Gel ΕΥΡΗΚΑ εξουδετερώνει τα άλατα του νερού κι έτσι προστατεύει αποτελεσματικά το πλυντήριο, αλλά και τα αγαπημένα σας ρούχα.

Με τη χρήση Anti Kalk Gel ΕΥΡΗΚΑ σε κάθε πλύση, μεγιστοποιείται η αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού, εξοικονομείται ενέργεια, ενώ το πλυντήριο προστατεύεται από φθορές και διατηρείται σαν καινούργιο για πολλά χρόνια. Επιπλέον, τα ρούχα παραμένουν μαλακά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Τιμή 9,78 €

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε ταμπλέτες 4x75τεμ

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Calgon αποσκληρυντή πλυντηρίου ρούχων ταμπλέτες 75τεμ και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας! Με μια μόνο ταμπλέτα Calgon, οι ρούχα σας θα παραμείνουν λαμπερά και απαλά, ενώ το πλυντήριό σας θα προστατεύεται από την αλάτωση και τη συσσώρευση αλάτων. Αφήστε το Calgon να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά πλυσίματα χωρίς φόβο για την ποιότητα των ρούχων και τη μηχανή του πλυντηρίου σας. Αποκτ
Τιμή 74,99 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Απολαύστε τη φυσική αναζωογόνηση με το Διός φυσικό μεταλλικό νερό. Κρυστάλλινη γεύση και αναζωογονητική ενέργεια σε κάθε γουλιά. Αποκτήστε τώρα τη συσκευασία 24x0,5lt και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ενέργειας όπου και αν βρίσκεστε.
Τιμή 2,84 €
Hell ενεργειακό ποτό A.I.
Περιορισμένη προσφορά!

Hell ενεργειακό ποτό A.I. 250ml

Το Hell ενεργειακό ποτό 250ml από την εταιρία είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αναζωογονηθούν και να αισθανθούν ενεργητικοί. Με μια μόνο γουλιά, θα νιώσετε την ενέργεια να σας διαπερνά και θα είστε έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Hell ενεργειακό ποτό τώρα και απολαύστε τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο!
Κανονική τιμή 0,66 € Τιμή 0,56 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Chroma μπλοκ κολάζ 25x35 10 φύλλα

Το Chroma μπλοκ κολάζ 25x35 10 φύλλα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας για τη δημιουργία των πιο μοναδικών και δημιουργικών σχεδίων. Με την υψηλή ποιότητα χαρτιού και το άριστο φινίρισμα, το Chroma μπλοκ κολάζ θα σας εμπνεύσει να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε έργα τέχνης που θα ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το σήμερα και ανακαλύψτε τον καλλιτέχνη μέσα σας!
Τιμή 1,63 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt

Το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt είναι η ιδανική επιλογή για άψογη καθαριότητα και φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Η ισχυρή σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ το αρωματικό λεμόνι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 3,40 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα μέτρια μαύρη με πράσινο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η εξαιρετική ποιότητα και η μοναδική τεχνολογία της Colgate θα σας χαρίσουν ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα καθαριότητας και προστασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,58 €