• Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων χαλέπι 1,595lt
  • Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων χαλέπι 1,595lt

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων χαλέπι 1,595lt

50055
8001280409585
5,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 48μεζ 2,16lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδας άνοιξης 48μεζ 2,16lt από την εταιρία Dixan θα σας χαρίσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας που χρειάζεστε για τα ρούχα σας. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν όπως ποτέ πριν με το απορρυπαντικό Dixan, το απόλυτο μυστικό για άψογα καθαρά ρούχα.
Τιμή 7,09 €

Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt

Το Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt είναι η τέλεια επιλογή για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί καθαρά και αρωματικά ρούχα. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει βαθιά καθαριστική δράση, ενώ το άρωμα του gold orchid θα αφήσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας. Αποκτήστε το Novel υγρό πλυντηρίου ρούχων gold orchid 42μεζ 3lt σήμερα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση!
Τιμή 4,98 €

Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml

Το Εύρηκα express υγρό απορρυπαντικό ρούχων 900ml θα κάνει τα ρούχα σας να λάμπουν και να μυρίζουν φρέσκα όλη μέρα. Αποτελεσματικό εναντίον των λεκέδων και των δυσάρεστων οσμών, το Εύρηκα express θα σας προσφέρει άριστα αποτελέσματα με κάθε πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt

Το Dixan clean & hygiene υγρό απορρυπαντικό ρούχων 48μεζ 2,16lt της εταιρίας Dixan είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση υγιεινής και φρεσκάδας. Αποκτήστε το Dixan clean & hygiene τώρα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 8,95 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 42μεζ 2,1lt

Το Skip Active Clean με 100% φυσικής προέλευσης ένζυμα χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα με την πρώτη πλύση. Αφαιρεί δύσκολους λεκέδες χαρίζοντας στα ρούχα ασύγκριτη καθαριότητα. Η πρωτοπόρα σύνθεσή του το καθιστά αποτελεσματικό και στο σύντομο πρόγραμμα.

Τιμή 9,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με σοκολάτα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με σοκολάτα 4x40gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό, γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την αγαπημένη γεύση της σοκολάτας, αυτές οι μπάρες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ζωή. Απολαύστε τις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με τις μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley.
Τιμή 4,70 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,67 €

AIM οδοντόκρεμα white now ice cool 75ml

Η AIM White NOW Ice Cool με τη White Correct technology σας χαρίζει άμεσα, 1 τόνο λευκότερα δόντια*. Σταδιακή λεύκανση των δοντιών απομακρύνοντας τους χρωματικούς λεκέδες.

Με φθόριο και με δροσερή γεύση φρεσκάδας, κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

* Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό.

Κλινική μελέτη σε 76 άτομα.

Τιμή 2,27 €

Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι λευκή

Η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και δροσερά. Με το λευκό της χρώμα, προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο ψυγείο σας. Ιδανική για την αποθήκευση φρούτων, λαχανικών, κρεάτων και γενικά οποιουδήποτε τρόφιμου, η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέ?
Τιμή 1,11 €
Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml

Γεύση μήλο, tutti frutti, καφεϊνούχο , εμπλουτισμένο με βιταμίνες, ανθρακούχο ποτό, χωρίς αλκοόλ. Παστεριωμέν

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,56 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €