• Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 1
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 2
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 3
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 4
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 5
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 6
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 1
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 2
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 3
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 4
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 5
  • Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ Soft - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoft

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Classic της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 70 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

12121
8003640015368
7,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων δύναμη φρεσκάδας 53μεζ 2,385lt

Το Dixan υγρό gel 2,385lt με δύναμη φρεσκάδας 48 5μεζ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα σε κάθε πλύση, με δώρο από την εταιρία. Μην το χάσετε!
Τιμή 7,98 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ με fiber care 1 1 δώρο είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και παρέχει προστασία στα ίνες των ρούχων σας. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά, φρέσκα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει φροντίδα στο ύφασμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 13,29 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 133μεζ 10lt

Το Skip Professional Active Clean είναι ένα υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο των ρούχων που δεν απαιτεί ειδική προεργασία σε μια σειρά από καθημερινούς λεκέδες. Η νέα ενισχυμένη καθαριστική δράση του Skip Professional Active Clean χαρίζει στα ρούχα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας και μια αίσθηση καθαρού αέρα, επιτυγχάνοντας παράλληλα τέλεια αποτελέσματα. Ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ η σύνθεσή του εξαλείφει και τους πιο δύσκολους λεκέδες ακόμα και σε σύντομα προγράμματα πλύσης.

Τιμή 37,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5 με αντλία 300ml

Αποκτήστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που χρειάζεστε με το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5. Η μοναδική σύνθεσή του με αντλία 300ml θα σας χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που αξίζετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

Coca cola original εισαγωγής 2x1,5lt

Ανακαλύψτε την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης της Coca Cola με την προσφορά 2x1,5lt! Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση της αγαπημένης σας αναψυκτικής και ανανεώστε τις στιγμές σας με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε διπλή ποσότητα με την αγορά 2x1,5lt της Coca Cola!
Τιμή 3,00 €

Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml

Ανανεωτικό, αρωματικό και αποτελεσματικό, το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με μακράς διαρκείας αποτελέσματα και εξαιρετική ποιότητα, αυτό το προϊόν θα κάνει τον χώρο σας να αισθάνεται φρέσκο και ευχάριστο. Αποκτήστε το Mega ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου 260ml τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και άρωμα!
Τιμή 1,35 €

Uniglass vakhos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 12τεμ 53154

Το σετ ποτήρια νερού Uniglass vakhos θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 27cl και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Με το σετ των 12 ποτηριών, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας νερό!
Τιμή 7,72 €