• Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
  • Gordon's space τζιν 275ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGordon's

Gordon's space τζιν 275ml

Μοναδικός γευστικός συνδυασμός από Gordon’s τζιν με χυμό λεμόνι.

2188
5000289924030
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Περιεκτικότητα σε αλκοόλη: 5%vol.
Στοιχεία Προμηθευτή
DIAGEO HELLAS SA, Εισαγωγική Εταιρεία Διάθεσης Αλκοολούχων Ποτών, Αγίου Θωμά 27, 151 24 Μαρούσι, Αττική – Τηλ: 210 6801620

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gordon's london dry τζιν 700ml

Το Gordon's London Dry Gin 700ml είναι ένα κλασικό προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του. Με τον αρωματικό χαρακτήρα του και την εξαιρετική ποιότητά του, το Gordon's London Dry Gin είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές με φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 21,76 €

Beefeater london τζιν 700ml

Το Beefeater London Dry Gin 700ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τζιν στην αγορά. Με την απαλή του γεύση και το αρωματικό του μείγμα βοτάνων, σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το σκέτο ή χρησιμοποιήστε το σε κοκτέιλ για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση του τζιν!
Τιμή 25,15 €

Cutty sark finest ουίσκι 700ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Cutty Sark finest ουίσκι 700ml. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε νέους κόσμους. Απολαύστε την ποιότητα και τον χαρακτήρα του ουίσκι Cutty Sark, και αναδείξτε κάθε στιγμή με μία γλυκιά νότα που θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Cutty Sark finest ουίσκι 700ml να σας συνοδεύσει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 24,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Noxzema roll-on talc 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Talc, με τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

3άλφα ρύζι καρολίνα 500gr

Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο και ζουμερό. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,23 €

Stella ζυμαρικά βίδες 500gr

Οι ζυμαρικοί Stella βίδες 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά. Απολαύστε την απαλή υφή και την τέλεια συνοδεία για τα αγαπημένα σας σάλτσες. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τις κουζίνα σας με τα ζυμαρικά Stella!
Τιμή 0,87 €

Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας πράσινο γίγας

Το κλασικό, αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite σε μέγεθος γίγας. Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ! Με ειδική επεξεργασία στο σπόγγο που περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του. Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

Τιμή 0,89 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & φουντούκι 50gr

Σοκολάτα γάλακτος με πλούσια γεύση nougat φουντουκιού και crisp rice για μία απολαυστική μπάρα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (20%). Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας.

Τιμή 1,44 €