• Taft αφρός μαλλιών shine finish No4 200ml
  • Taft αφρός μαλλιών shine finish No4 200ml

Taft αφρός μαλλιών shine finish No4 200ml

Ο Taft αφρός μαλλιών shine finish No4 200ml είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά και λεία μαλλιά που ξεχωρίζουν. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν λάμψη και όγκο που θα κλέψουν την παράσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
37133
3838824083667
3,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD hair spray No5 ultra strong hold 300ml

Σπρέι λακ για πολύ δυνατό κράτημα με μεγάλη διάρκεια. 

Ειδικά μελετημένη σύνθεση με κερατίνη και προβιταμίνη Β5. 

Προστατεύει από την υγρασία και αποτρέπει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,53 €

Taft αφρός μαλλιών volume fine hair No4 200ml

Αναζητάτε όγκο και λάμψη για τα λεπτά μαλλιά σας; Η Taft φόρμουλα Volume Fine Hair No4 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την ειδική της σύνθεση, υπόσχεται να προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας, δίνοντάς τους ένα λαμπερό και υγιές εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για να απογειώσετε το hairstyling σας!
Τιμή 3,68 €

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
Τιμή 4,34 €

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,95 €

Farcom HD non-aerosol hair spray No3 strong hold 200ml

Η Farcom HD μη αεροζόλ λακ για τα μαλλιά προσφέρει ισχυρή κράτηση για όλη μέρα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους χωρίς να γίνονται βαριά ή λιπαρά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το styling σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla ζυμαρικά linguine No13 500gr

Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.

Τιμή 1,24 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr

Τα Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης σοκολάτας, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε τα σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε αμέσως.
Τιμή 1,94 €