• WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml  - 1
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml  - 1

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
36605
4064666045061
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft styling gel pure styler 24h light hold 150ml

Το Taft styling gel pure styler 24h light hold 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα ελαφρύ κράτημα για τα μαλλιά τους. Με τη μοναδική του φόρμουλα, το gel προσφέρει διάρκεια 24 ωρών, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Taft styling gel pure styler της Schwarzkopf professional σήμερα και αναδείξτε το στιλ σας με άνεση και αξιοπιστία. Μην το χάσετε!

Τιμή 3,25 €

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml

Το Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσει στα μαλλιά σας ακαταμάχητο κράτημα και λάμψη. Με τη δύναμη του Νο5, αυτό το hairspray θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη αντοχή του και τη διάρκειά του. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το styling σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,21 €

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
Τιμή 3,37 €

Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml

Το Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 9,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρούμελης παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Τιμή 0,87 €

Sugartia ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1kg

Η Sugartia λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1kg είναι ο τέλειος τρόπος για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την κορυφαία ποιότητα και την απαλή της γεύση, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απόλαυση. Αποκτήστε την Sugartia τώρα και αναβαθμίστε τις γλυκές στιγμές σας!
Τιμή 1,19 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €