• DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 250gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)  - 1
  • DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 250gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές φίλτρου bold αλεσμένος 250gr

Το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ 250gr. - (BOLD) (ΑΛΕΣΜΕΝΟ) είναι το τέλειο φίλτρο καφέ για τους λάτρεις του καφέ. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού καφέ. Απολαύστε τον καφέ σας με το DIMELLO ΦΙΛΤΡΟΥ και απογειώστε την καθημερινή σας εμπειρία.
40832
5205800002840
5,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dimello καφές espresso ristretto κάψουλες 10τεμ

Η Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, ristretto είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε έναν γευστικό και αρωματικό καφέ στο σπίτι σας. Η πλούσια γεύση του ristretto θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Αποκτήστε τώρα τις espresso caps Dimello και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όποτε το επιθυμείτε.
Τιμή 4,19 €

Lavazza καφές espresso decaf intenso 250gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Lavazza καφέ espresso decaf intenso 250gr. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία. Απολαύστε τον χωρίς καμία ενοχή, αφού είναι decaf. Αναζωογονηθείτε και απολαύστε κάθε στιγμή με Lavazza!
Τιμή 5,43 €

Hausbrandt καφές espresso academia σε κόκκους 1kg

Ο Academia αποτελείται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η γεύση του είναι ευγενής με ισορροπημένη οξύτητα, νότες φρούτων και επίγευση από νότες πικρού κακάου. Γεμάτο σώμα με άψογη αρμονία.

Τιμή 37,02 €

Lavazza καφές espresso gold selection σε κόκκους 1kg

Κομψή επιλογή από τους καλύτερους καφέδες με πλούσια γεύση για τέλεια γλυκόπικρη ισορροπία. Ένα μοναδικό εσπρέσο με γεμάτο σώμα και νότες σοκολάτας γάλακτος και βανίλιας.

Φυσική Arabica από τη Βραζιλία και υψηλής ποιότητας κόκκοι Columbian Arabica και Robusta από το νησί της Java. 

Τιμή 32,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός 4 φρούτα κίτρινο 250ml

Ανανεωτικός χυμός με την απόλυτη φρεσκάδα των 4 φρούτων! Απολαύστε την γεύση του καλοκαιριού σε κάθε γουλιά. Αναζωογονητικό και γεμάτο βιταμίνες, ο χυμός Ρέα 4 φρούτων κίτρινο 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας και να απολαύσετε μια εκρηκτική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των φρούτων σε κάθε σταγόνα!
Τιμή 0,40 €

Noxzema roll-on talc 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Talc, με τεχνολογία Malodor Control και μοναδικό άρωμα talc, απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €