• Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, allegro  - 1
  • Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, allegro  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές espresso allegro κάψουλες 10τεμ

Απολαύστε τη γεύση του αληθινού ιταλικού espresso με τις Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, allegro. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Ιταλίας. Απολαύστε τον αρωματικό και γεμάτο σώμα χαρμάνι από την πρώτη μέχρι την τελευταία γουλιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τις Dimello espresso caps allegro!
30666
5205800003663
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Riva cafe καφές espresso platinum αλεσμένος 250gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Riva cafe καφέ espresso platinum αλεσμένος 250gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε νέους καφενέδες και σας προσφέρει την απόλυτη απόλαυση σε κάθε κούπα. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 7,84 €

Dimello καφές espresso ristretto κάψουλες 10τεμ

Η Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, ristretto είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε έναν γευστικό και αρωματικό καφέ στο σπίτι σας. Η πλούσια γεύση του ristretto θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Αποκτήστε τώρα τις espresso caps Dimello και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όποτε το επιθυμείτε.
Τιμή 4,19 €

Bianchi καφές espresso hazelnut σε κάψουλες 10x5,5gr

Η απολαυστική γεύση του BIANCHI NESPRESSO CAPS (10τεμ.x5,5gr.) - (HAZELNUT) θα σας μαγέψει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση φουντουκιού σε κάθε φλυτζάνι καφέ που θα παρασκευάσετε. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 3,31 €

Lavazza καφές espresso gold selection σε κόκκους 1kg

Κομψή επιλογή από τους καλύτερους καφέδες με πλούσια γεύση για τέλεια γλυκόπικρη ισορροπία. Ένα μοναδικό εσπρέσο με γεμάτο σώμα και νότες σοκολάτας γάλακτος και βανίλιας.

Φυσική Arabica από τη Βραζιλία και υψηλής ποιότητας κόκκοι Columbian Arabica και Robusta από το νησί της Java. 

Τιμή 32,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτί υγείας professional economy 2φυλλο 40x67gr

Το Endless professional economy χαρτί υγείας 2φυλλο 40x67gr της Endless εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του!
Τιμή 11,85 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεσαίες 28x33cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x33cm είναι μεσαίου μεγέθους και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι κατάλληλες για την αποθήκευση και τη μεταφορά τροφίμων, προσφέροντας προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας τους. Είναι βολικές και εύκολες στη χρήση, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο σας πιο οργανωμένο.
Τιμή 0,52 €

Τοπ μηλόξυδο 350ml

Το ΤΟΠ Μηλόξιδο κρύβει ένα μυστικό: φτιάχνεται από τον χυμό προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, τα οξέα του μηλόξιδου αυξάνουν τις καύσεις και περιορίζουν την πρόσληψη λίπους γύρω από την κοιλιά και τη μέση. Επίσης έχει θετική δράση στην «κακή» χοληστερόλη. Το μηλόξιδο, χάρη στη διακριτικά όξινη γεύση του, είναι εξαιρετικό για ψάρια ή θαλασσινά και για γλυκόξινες σαλάτες. Συνδυάζεται εύκολα με σοταρισμένα λαχανικά, σάλτσες BBQ και οστρακοειδή. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 500 ml και σε PET 350 ml, με 6% οξύτητα.

Τιμή 1,36 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με 7 σούπερ σπόρους 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,88 €