Ο MrPanda ασχολείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο ειδών τροφίμων και καθαριότητας. Καλύπτει μεγάλο φάσμα των προμηθειών του νοικοκυριού και του επαγγελματία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του. Με αξιοπιστία σε ποιότητα, τιμές και εγγυημένες παραδόσεις. Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.mrpanda.gr, αλλά και στο κατάστημά μας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών, δίνει την δυνατότητα να βρίσκετε συγκεντρωμένες σε ένα eshop πολυκατάστημα, λύσεις σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους.

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Για αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να κάνετε πιο άνετα την ξενάγηση σας στο eshop μας.

Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας, αλλά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το φυσικό μας κατάστημα στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτό καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 10:00 - 14:00 και στις 18:00 - 20:00 και το Σάββατο 18:00 - 20:00.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Π. Λεβαντή 15Α, 564 29 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, Ελλάδα