• Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml

Το Pantene conditioner για βαμμένα μαλλιά 200ml της Pantene είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και προστασία στα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει το χρώμα της βαφής σας και προστατεύει την τρίχα από τις καθημερινές βλάβες. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και μεταξένια, δίνοντάς τους μια υγιή εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
40278
8006540167342
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom balsam γαλάκτωμα μαλλιών 3,5lt

Conditioner για της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

  • Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 6,53 €

Head & shoulders conditioner derma pro 200ml

Το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την πιτυρίδα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Head & Shoulders conditioner derma pro 200ml!
Τιμή 3,05 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 35x22x14cm 6lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση στον χώρο σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και τις λειτουργικές διαστάσεις του, το κουτί αυτό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήνετε το χάος να κυριαρχεί στο χώρο σας, επενδύστε στο Sterk κουτί αποθήκευσης και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή περιβάλλον.
Τιμή 3,51 €

Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού με το Cisne kox αρωματικό χώρου εσπεριδοειδή 500ml. Αφήστε το άρωμα των εσπεριδοειδών να γεμίσει τον χώρο σας και δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα σας πάρει το πάνω χέρι. Αποκτήστε το Cisne kox αρωματικό χώρου τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 8,83 €

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 κλασικό 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν 2 σε 1 με conditioner Classic Clean καθαρίζει τα μαλλιά και τα διατηρεί όμορφα και ενυδατωμένα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €
Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ Foli-Fix - 1 Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ Foli-Fix - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Κανονική τιμή 0,56 € Τιμή 0,44 €
  • -0,12 €
  • -0,12 €