• PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml  - 1
  • PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml

Το PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml είναι η τέλεια λύση για μαλλιά που χρειάζονται ενυδάτωση και λάμψη. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βάθος ενυδάτωσης χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε μαλλιά που αισθάνονται μεταξένια και λεία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην υφή και την υγεία των μαλλιών σας!
36394
8001090333179
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Farcom HD conditioner για ταλαιπωρημένα μαλλιά 330ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml

Η Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φονικού. Η ειδική της σύνθεση με κερατίνη θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατέψει από τη θερμότητα. Με την Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml θα αισθάνεστε την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.
Τιμή 8,66 €

Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της λάμψης με το Pantene conditioner vita glow για λεία μαλλιά 200ml. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν με τη μοναδική φόρμουλα της Pantene. Αφήστε τα μαλλιά σας απαλά και λεία όλη μέρα, κάνοντας την κάθε σας εμφάνιση αξέχαστη. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,77 €

Bakterio αντισηπτικό spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml

Το Bakterio spray επιφανειών με 77% αλκοόλ 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για την απολύμανση και την προστασία των επιφανειών σας. Με τη δύναμη του αλκοόλ, απομακρύνει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Αγοράστε το τώρα και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από τις βλαβερές μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τα βακτήρια να κυριαρχήσουν - επιλέξτε το Bakterio spray για μια ασφαλή και
Τιμή 0,79 €

Κύκλωψ φαράσι κουμπωτό με λάστιχο

Φαράσι σε πράσινο χρώμα της εταιρείας Cyclops, κατάλληλο για την περισυλλογή των απορριμμάτων κατά το σκούπισμα. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό και οικονομικό. Διαθέτει λάστιχο για να διευκολύνει τη συλλογή της σκόνης και των μικρών ρύπων καθώς και τη συγκράτησή τους μέσα σε αυτό.

Τιμή 0,80 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml

Ανακαλύψτε την πλούσια φόρμουλα του Tesori συμπυκνωμένου μαλλακτικού hammam 760ml και απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο. Με εξαιρετική σύνθεση που αφήνει τα μαλλιά σας μεταξένια και ενυδατωμένα, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα αυθεντικό χαμάμ. Αφεθείτε στην αναζωογονητική αίσθηση και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας που προσφέρει το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό hammam 760ml.
Τιμή 3,00 €