• SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ  - 1
  • SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ  - 1

SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ

Η SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ είναι το απόλυτο gourmet απόλαυσης για το γλυκό σας καθημερινό διάλειμμα. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού σε κάθε κουταλιά, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και ευχαρίστησης. Αποκτήστε το SISINNI 1KG ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΒΑΖΑΚΙ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
35840
5202474020217
4,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €

SISINNI ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛ.GIANDUIA ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ 380GR (ΓΥΑΛΙΝΟ)

Κρέμα σοκολάτας φουντουκιού Gianduja, χωρίς ζάχαρη αλλά με γλυκαντικά από το φυτό στέβια. Ένα άλειμμα ​που θα συνοδεύσει το πρωινό σας σε φρεσκοψημμένο ψωμί και διάφορες γλυκές παρασκευές.

Τιμή 3,51 €

Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού & στέβια 380gr

Η Sisinni πραλίνα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια είναι μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά που συνδυάζει την πλούσια γεύση του κακάο με την τραγανή υφή του φουντουκιού και τη γλυκύτητα της στέβια. Έχει βάρος 380gr και είναι ιδανική για να απολαύσετε σαν επιδόρπιο ή σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 3,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori άρωμα forest ritual water lily 100ml

Το Tesori άρωμα forest ritual water lily 100ml είναι μια μοναδική επιλογή για να ανανεώσετε το άρωμά σας. Με νότες από νεράντζι, λεβάντα και καρύδα, αυτό το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε έναν μαγικό δάσος γεμάτο λίλιουμ και φυσική ομορφιά. Αφήστε το Tesori forest ritual water lily να σας συνοδεύσει σε κάθε σας βήμα και αφεθείτε στη μαγεία του.
Τιμή 4,59 €

Vidal αφρόλουτρο berries & musk 500ml

Το αφρόλουτρο της Vidal σε gel με μυστηριώδες άρωμα του Musk και απαλές φρουτώδεις νότες βατόμουρου που αναμειγνύονται αρμονικά, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 1,67 €

Ultrex σαμπουάν αντιπιτυριδικό clean & refresh 360ml

Το ULTREX Σαμπουάν "Clean & Fresh" προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία περιποίησης των μαλλιών, εστιάζοντας στην απαλότητα και την αναζωογόνηση. Η ειδική φόρμουλα του καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά, αφαιρώντας το συσσωρευμένο λάδι και τη βρωμιά, ενώ ταυτόχρονα τα αφήνει αναζωογονημένα και με μία αίσθηση φρεσκάδας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Καθαρισμός & Αναζωογόνηση: Αφαιρεί τους ρύπους και τα κατάλοιπα από τα μαλλιά.
  • Δροσερό Άρωμα: Παρέχει μια καθαρή , δροσερή αίσθηση και άρωμα.
  • Απαλότητα: Αφήνει τα μαλλιά απαλά και εύκολα στο χτένισμα.
  • Για Καθημερινή Χρήση: Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και για καθημερινή χρήση.
Τιμή 3,21 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου λεβάντα 1lt

Το συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου Cisne KOX με λεβάντα 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και αρωματικό άρωμα στον χώρο σας. Με μια μόνο ανάρτηση, θα μετατρέψετε το χώρο σας σε έναν επίγειο κήπο γεμάτο από τη μαγευτική μυρωδιά της λεβάντας. Αφήστε το Cisne KOX να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης, και αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να απολαύσουν τη μαγεία του αρώματος.
Τιμή 9,99 €

Fanta αναψυκτικό tropical 500ml

Το Fanta tropical 500ml είναι το τέλειο αναψυκτικό για να απολαύσετε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Με την εξωτική του γεύση θα σας ταξιδέψει σε μακρινές παραλίες και θα σας δροσίσει με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ανανέωση!
Τιμή 0,95 €