• Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 5
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 1
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 2
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 3
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 4
  • Syoss conditioner moisture 440ml Syoss - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss conditioner moisture 440ml

Conditioner για ενυδάτωση της Syoss, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Δράση : Ενυδάτωση

Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

10182
9000101290417
3,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με argan oil 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του από λάδι Argan αναζωογονεί και προστατεύει τα μαλλιά από τον καπνό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες αφήνοντας τα μαλακά και φωτεινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 3,32 €

Farcom γαλάκτωμα μαλλιών monika balsam 500ml

Το Farcom γαλάκτωμα μαλλιών Monika Balsam 500ml είναι μια περιποιητική κρέμα για τα μαλλιά, σχεδιασμένη για να προσφέρει ενυδάτωση και ευκολία στο χτένισμα. Πιθανώς να περιλαμβάνει ενεργά συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση και τη θρέψη των μαλλιών.

Τιμή 1,41 €

Head & shoulders conditioner supreme argan oil 220ml

Το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml είναι ένα προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με έλαιο αργκάν θα δώσει στα μαλλιά σας απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από την τριχόπτωση και την ξηρότητα. Αφήστε τα μαλλιά σας αψεγάδιαστα και λαμπερά με το Head & Shoulders conditioner supreme argan oil 220ml.
Τιμή 2,72 €

Head & shoulders conditioner derma pro με αλόη & βιταμίνη Ε 200ml

Το Head & Shoulders conditioner derma pro με αλόη & βιταμίνη Ε 200ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η σύνθεσή του με αλόη και βιταμίνη Ε προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής από την πρόκληση της πιτυρίδας. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και αρωματικά, ενώ τους χαρίζει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Ανακαλύψτε τον τρόπο για να αποκτήσετε όμορφα μαλλιά με το Head & Shoulders conditioner derma pro με ?
Τιμή 3,05 €

Syoss conditioner keratin 440ml

Οι υψηλής απόδοσης φόρμουλές μας, έχουν εμπνευστεί και δημιουργηθεί από τις Ιαπωνικές ιεροτελεστίες ομορφιάς. Φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Ασία, συνδυάζονται με Amino Complex, ένα μείγμα από Αμινοξέα που αποτελούν τα δομικά συστατικά της τρίχας,

Τιμή 3,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,69 €

Olympus σακούλα απορριμμάτων με κορδόνι recycled 52x75cm 10τεμ

Η σακούλα απορριμμάτων Olympus διαθέτει κορδόνι για εύκολη χρήση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό. Με διαστάσεις 52x75cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αγοράστε τώρα για μια πιο οικολογική και βιώσιμη επιλογή!
Τιμή 0,85 €

Libresse σερβιέτες long ultra thin 8τεμ

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Τιμή 1,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού