0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Vincinni

Διαθεσιμότητα: 129 Σε απόθεμα

Τα Vincinni γκοφρετάκια με λεμόνι 250γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni που προσφέρει μια διαφορετική και αναζωογονητική γευστική εμπειρία με τη χρήση του λεμονιού.

Διαθεσιμότητα: 66 Σε απόθεμα

Τα Vincinni κέικ Marble με κακάο και βανίλια 400gr πιθανώς είναι ένα είδος κέικ που συνδυάζει τη γεύση του κακάο με αυτή της βανίλιας. Το κέικ Marble είναι γνωστό για τη χαρακτηριστική του εμφάνιση, καθώς περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές ζυμαρικές μάζες (μια με κακάο και μια με βανίλια), τυλιγμένες μαζί ή αλληλοκαλυμμένες, δημιουργώντας ένα μοτίβο μαρμάρου.

Διαθεσιμότητα: 515 Σε απόθεμα

Το Vincinni κέικ με κακάο και βανίλια 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni, που συνδυάζει τις γεύσεις του κακάο και της βανίλιας για μια απολαυστική εμπειρία.

Διαθεσιμότητα: 537 Σε απόθεμα

Οι Vincinni γκοφρέτες με κρέμα φουντούκι 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni που προσφέρει μια απολαυστική γευστική εμπειρία με την χαρακτηριστική γεύση του φουντουκιού.

Διαθεσιμότητα: 645 Σε απόθεμα

Οι Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν που παράγεται από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες διαθέτουν μια τραγανή υφή και έντονη γεύση κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Διαθεσιμότητα: 488 Σε απόθεμα

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250gr

1,39 € 1,26 € -0,13 €
Διαθεσιμότητα: 538 Σε απόθεμα

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο 250γρ είναι ένα γευστικό γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτά τα γκοφρετάκια παρέχουν μια νόστιμη απόλαυση με την εντατική γεύση του κακάο.

Διαθεσιμότητα: 515 Σε απόθεμα

Τα Vincinni γκοφρετάκια με κακάο και φουντούκι 250γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν που προσφέρει μια γευστική απόλαυση με την συνδυασμένη γεύση του κακάο και των φουντουκιών. Τα γκοφρετάκια αυτά προέρχονται από την εταιρεία Vincinni και αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για λάτρεις της γλυκιάς και αρωματικής γεύσης.

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

1,39 € 1,26 € -0,13 €
Διαθεσιμότητα: 359 Σε απόθεμα

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας