0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Teza

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το ΤΕΖΑ LIQUID είναι εντομοκτόνο κυρίως για κουνούπια και σκνίπες. Καταπολεμά και το κουνούπι τίγρης. Οι ατμοί που αναδύονται κατά την διάρκεια της θέρμανσης του φιτιλιού καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στον χώρο.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το ΤΕΖΑ Universal σε σπρέι έχει διπλή δράση καθώς καταπολεμά ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Εξουδετερώνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το ΤΕΖΑ Mec εξουδετερώνει κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους, σκόρους, σκορπιούς και σαρανταποδαρούσες.

Για αποτελεσματική δράση μεγάλης διάρκειας ψεκάστε από απόσταση 10 εκ. περίπου μέχρις ότου βραχούν αρκετά κρύπτες και σημεία που παρατηρούνται να περνούν ή συχνάζουν έρποντα έντομα.

Το Teza MEC Σπρέυ είναι ΑΟΣΜΟ και έχει υπολειμματική δράση.

Διαθεσιμότητα: 78 Σε απόθεμα

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Διαθεσιμότητα: 23 Σε απόθεμα

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο δόλωμα σε μορφή τζελ για την καταπολέμηση των Blattela germanica (γερμανική κατσαρίδα), Blatta orientalis (ανατολική κατσαρίδα) & Periplaneta Americana (αμερικάνικη κατσαρίδα).

Οι κατσαρίδες έλκονται από τις ουσίες που περιέχονται στο TEZA gel, τρώνε την τροφή, μολύνονται και επιστρέφουν στην φωλιά τους όπου θα- νατώνονται. Στην φωλιά από την μολυσμένη κατσαρίδα επιμολύνονται και άλλες.

Διαθεσιμότητα: 5096 Σε απόθεμα

Το ΤΕΖΑ Extra Spray εξολοθρεύει άμεσα κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους. Ειδική βαλβίδα επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Διαθεσιμότητα: 1523 Σε απόθεμα

Ταμπλέτες που καταπολεμούν κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στον χώρο.

Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα

Το ΤΕΖΑ ΒΑΙΤ για κατσαρίδες είναι εντομοκτόνο σκεύασμα στομάχου για την καταπολέμηση των ακμαίων και των νυμφών των: : Blattella germanica (γερμανική κατσαρίδα), Blatta orientalis (ανατολική κατσαρίδα) & Periplaneta Americana (αμερικάνικη κατσαρίδα).. Οι κατσαρίδες έλκονται από τις ελκυστικές ουσίες που περιέχονται στο ΤΕΖΑ ΒΑΙΤ, μπαίνουν μέσα, τρώνε την τροφή και επιστρέφουν εκεί που κρύβονται, όπου θανατώνονται. Η δράση του προϊόντος εκδηλώνεται εντός 5-6 ημερών και έχει υπολειμματική διάρκεια που μπορεί να φτάσει έως και ένα μήνα εφόσον το προϊόν δεν έχει καταναλωθεί από τις κατσαρίδες.

Διαθεσιμότητα: 10988 Σε απόθεμα

Το TEZA MAT SOLUTION είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εσωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση κουνουπιών για οικιακή χρήση (για χρήση μονο σε κατοικημένους - εσωτερικούς χώρους).

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για χώρο έως 30 τ.μ. και η δράση του διαρκεί έως 8 ώρες.

Χωρίς άρωμα.

Διαθεσιμότητα: 3082 Σε απόθεμα

Το ΤΕΖΑ Υγρό Ανταλλακτικό είναι εντομοκτόνο χωρίς άρωμα και καταπολεμά κουνούπια και το κουνούπι τίγρης. Οι ατμοί που αναδύονται κατά την διάρκεια της θέρμανσης του φιτιλιού καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στον χώρο.

Κάθε φιαλίδιο ΤΕΖΑ LIQUID μπορεί να καλύψει χώρο 30 κυβικών μέτρων περίπου. Η φιάλη 45ml διαρκεί έως και 60 νύχτες όταν χρησιμοποιείται 8 ώρες κάθε νύχτα.

Χωρίς άρωμα.

Για την εξασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερα δωμάτια, χρησιμοποιήστε περισσότερα φιαλίδια και συσκευές.

Διαθεσιμότητα: 36 Σε απόθεμα

Το TEZA FIK MAT καταπολεμά κουνούπια, σκνίπες και το κουνούπι τίγρης. Τα εξατμιζόμενα δρώντα συστατικά που αναδύονται κατά τη διάρκεια της θέρμανσης των πλακιδίων, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση της συσκευής στην πρίζα, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα που υπάρχουν στο χώρο. Με διακριτικό άρωμα σανδαλόξυλου και λευκών λουλουδιών. Ένα πλακίδιο ΤΕΖΑ ΜΑΤ είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων. Η δράση του διαρκεί περίπου 8 ώρες (όλη την νύχτα).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας