Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Svelto

Ενεργά φίλτρα

Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml

Το Svelto aceto υγρό πιάτων με ξύδι 980ml είναι το ιδανικό προϊόν για την καθαριότητα της κουζίνας σας. Με τη δύναμη του ξυδιού, απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα και τα σκεύη σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Svelto aceto και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πλυσίματος πιάτων.
Τιμή 2,50 €

Svelto limone υγρό πιάτων με λεμόνι 980ml

Το Svelto limone υγρό πιάτων με λεμόνι 980ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα που αντανακλούν το φως του ήλιου. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική τοποθεσία, ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά σαν καινούργια. Αποκτήστε το Svelto limone τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,51 €

Svelto υγρό πιάτων λεμόνι & τζίντζερ 980ml

Το Svelto υγρό πιάτων λεμόνι & τζίντζερ 980ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα που αναδεικνύουν τη λάμψη του σπιτιού σας. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού σε συνδυασμό με το αναζωογονητικό τζίντζερ θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Αποκτήστε το Svelto υγρό πιάτων τώρα και αφήστε την ποιότητα της φροντίδας να μιλήσει από μόνη της!
Τιμή 2,50 €

Svelto υγρό πιάτων με λεμόνι 5lt

Συμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό με πράσινο λεμόνι, κατάλληλο για το πλύσιμο σκευών κουζίνας στο χέρι. Διαλύει τα λίπη και απομακρύνει τις ξεραμένες τροφές. Εύκολο ξέβγαλμα χωρίς να αφήνει στίγµατα για εξαίσιο αποτέλεσμα.

Τιμή 12,30 €