0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Raid

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Το Raid Max 1® καταπολεμά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια κ.ά.) και αράχνες ψεκάζοντας τις επιφάνειες απ' όπου διέρχονται. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 1-6 μήνες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το είδος του βαδιστικού εντόμου. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας τα έντομα. Σκοτώνει ακόμη και τα αυγά των κατσαρίδων με απευθείας ψεκασμό σε αυτά ή στις κατσαρίδες που τα φέρουν.

Τρόπος εφαρμογής:

Το σκεύασμα είναι αερόλυμα και εφαρμόζεται με υπολειμματικό ψεκασμό των επιφανειών απ'όπου διέρχονται τα έντομα. Ανακινήστε πολύ καλά πριν από τη χρήση και κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση. Ψεκάστε από απόσταση 30εκ. από τις επιφάνειες, μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, γύρω από πόρτες και παράθυρα, γύρω από κάδους απορριμμάτων, κάτω από ντουλάπια και σε άλλα σημεία όπου διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα. Για άμεση δράση ψεκάστε απευθείας στα έντομα.

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Το Raid Essentials Freeze είναι ένα αεροζόλ φτιαγμένο χωρίς εντομοκτόνες δραστικές ουσίες, το οποίο παγώνει το έντομο σε δευτερόλεπτα, ώστε να μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί και να απορριφθεί έξω από τον χώρο σας. Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε διάφορα είδη εντόμων, όπως μυρμήγκια, κατσαρίδες (Blattella Germanica), αράχνες και βρομούσες.

Κατάλληλο για χρήση σε σπίτια όπου υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια.

Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα

Το RAID FLYING χάρη στη σύνθεσή του, σκοτώνει άμεσα τα ιπτάμενα έντομα όπως κουνούπια, κουνούπια "τίγρης", μύγες, φλεβοτόμους (σκνίπες), σφήκες και το έντομο Plodia interpunctella με απευθείας ψεκασμό ενώ προσφέρει υπολειμματική δράση (όταν ψεκάζεται γύρω από πόρτες και παράθυρα) κατά των μυγών και των κουνουπιών.

Raid σκοροκτόνο gel 6τεμ

4,78 €
Διαθεσιμότητα: 79 Σε απόθεμα

Το Raid Gel προστατεύει τα μάλλινα, κασμίρ, μοκέτες και χαλλιά από το σκόρο για μια ολόκληρη εποχή (3 μήνες) και τα αιθέρια έλαια λεβάντας που περιέχει αρωματίζουν ευχάριστα τις ντουλάπες και τα συρτάρια στο σπίτι σας. Για ρούχα που μυρίζουν όμορφα. Περιέχει αιθέρια έλαια λεβάντας. Διάρκεια έως και 3 μήνες.

Διαθεσιμότητα: 84 Σε απόθεμα

Το Raid Family προστατεύει από κουνούπια, κουνούπια τίγρης για έως 45 νύχτες (8 ώρες χρήση τη νύχτα) και δεν άρωμα. H συσκευή διαθέτει διακριτικό φωτάκι νυκτός, έχει απαλό χρώμα και παιδικά σχέδια.

Διαθεσιμότητα: 176 Σε απόθεμα

Εντομοαπωθητικό υγρό χωρίς άρωμα για κουνούπια (κοινά & Τίγρης), με δράση που διαρκεί για 30 νύχτες όταν χρησιμοποιείται 8 ώρες τη νύχτα.

Η συσκευή διαθέτει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας