Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Pyrox

Ενεργά φίλτρα

Pyrox fik spiral φιδάκι 10τεμ

Το PYROX SPIRAL ACTIVE είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Για τη διασφάλιση καλύτερης προστασίας σε μεγαλύτερους χώρους, ανάψτε, κατ' αναλογία, περισσότερες σπείρες κατά των κουνουπιών.

Τιμή 1,71 €

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ

Οι Pyrox mat εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 20τεμ είναι η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Με την εξειδικευμένη τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,64 €

Pyrox εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 60τεμ

Οι ταμπλέτες Pyrox mat είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική απώθηση των ενοχλητικών εντόμων. Με τη μοναδική τους φόρμουλα, εξασφαλίζουν μακράς διαρκείας προστασία στο χώρο σας. Αποκτήστε τώρα τις Pyrox mat ταμπλέτες και απολαύστε έναν χώρο ελεύθερο από ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 3,67 €

Pyrox εντομοαπωθητικό spray 300ml

Το Pyrox fik spray εντομοαπωθητικό 300ml είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στα ενοχλητικά έντομα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Ξεχάστε τις ενοχλητικές τσιμπούρες και τα κουνούπια και απολαύστε μια ήσυχη νύχτα ύπνου. Αποκτήστε το Pyrox fik spray τώρα και απολαύστε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.

Τιμή 2,34 €