Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Polybag

Ενεργά φίλτρα

Polybag σακούλες τροφίμων Νο1 17x27cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων της εταιρίας Polybag είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση και προστασία των τροφίμων σας. Με διαστάσεις 17x27cm και ποσότητα 50 τεμάχια, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις ποιοτικές σακούλες της Polybag και εξασφαλίστε τη φρεσκάδα και τη διατήρησή τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την ασφάλεια και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm της εταιρίας Polybag είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες προσφέρουν αξιόπιστη προστασία και αποθήκευση για κάθε είδους τρόφιμα. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Polybag και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,42 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,52 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο9 40x50cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και προστατεύουν από την υγρασία και τη σκόνη. Με τις σακούλες Polybag, μπορείτε να απολαύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 0,77 €