0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Mr Breakfast

Διαθεσιμότητα: 397 Σε απόθεμα

Τα "Mr. Breakfast honey rings 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast honey rings". Τα honey rings είναι μικρά δαχτυλίδια δημητριακών με επικάλυψη μελιού, προσφέροντας μια εμπειρία γεύσης με μέλι.

Διαθεσιμότητα: 452 Σε απόθεμα

Τα "Mr. Breakfast fitgrain chocolate 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast fitgrain chocolate". Το fitgrain μπορεί να αναφέρεται σε μία ποικιλία δημητριακών που είναι εμπλουτισμένα με σπόρους, ξηρούς καρπούς και/ή άλλα συστατικά για να προσφέρει μια θρεπτική και γευστική επιλογή για το πρωινό.

Διαθεσιμότητα: 506 Σε απόθεμα

Τα "Mr. Breakfast fitgrain dark chocolate 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast fitgrain dark chocolate". Το fitgrain μπορεί να αναφέρεται σε μία ποικιλία δημητριακών που είναι εμπλουτισμένα με σπόρους, ξηρούς καρπούς και/ή άλλα συστατικά για να προσφέρει μια θρεπτική και γευστική επιλογή για το πρωινό.

Διαθεσιμότητα: 358 Σε απόθεμα

"Mr. Breakfast cocoa balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού με την ετικέτα "Mr. Breakfast cocoa balls". Τα cocoa balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη κακάο, που προσφέρουν μια γευστική εμπειρία με την προσθήκη της σοκολατένιας γεύσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας