Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Foli-Fix

Ενεργά φίλτρα

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Τιμή 0,56 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 3lt 25x35cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 3lt 25x35cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,45 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?
Τιμή 0,42 €