0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Flup

Διαθεσιμότητα: 353 Σε απόθεμα

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Διαθεσιμότητα: 379 Σε απόθεμα

Χάρη στην ειδική του σύνθεση το Flup , είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας