Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Crispy king

Ενεργά φίλτρα

Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr

Η Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr είναι ένα λαχταριστό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε αμέσως. Με την τραγανή υφή της και την εκπληκτική γεύση της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτή τη νοστιμιά. Απολαύστε την Crispy king καλαμπογκοφρέτα 110gr και αφήστε τη γεύση της να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 1,35 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Τιμή 1,19 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με τον συνδυασμό του τραγανού ρυζιού και των super seeds, αυτό το προϊόν προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες με super seeds 100gr τώρα και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με τη γεύση και την ποιότητά του.
Τιμή 1,35 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες με μαύρη σοκολάτα και στέβια 70gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και υγείας. Απολαύστε την τραγανή γεύση του ρυζιού με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσληψη ζάχαρης, χάρη στη χρήση στέβιας. Αποκτήστε τώρα τις Crispy king ρυζογκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε δόση!
Τιμή 1,39 €