Ένας ποιοτικός παράγοντας απελευθέρωσης με βάση φυτικό έλαιο, ιδιαίτερα κατάλληλος για την απελευθέρωση βάφλας και κρέπας από βαφλιέρες και κρεπιέρες. Μεγάλο μέγεθος για επαγγελματική χρήση. Η εξαιρετική δύναμη απελευθέρωσης της σειράς Carlex βασίζεται στην τεχνολογία της κρυστάλλωσης. Μικροί φυτικοί κρύσταλλοι κεριού χωρίζονται ομοιόμορφα στο λάδι. Αυτό δίνει στην Carlex μια ισχύ απελευθέρωσης ιδανική για εφαρμογές ζαχαροπλαστικής σε δίσκους, φόρμες και ιμάντες φούρνου. Το Carlex δεν περιέχει νερό, γεγονός που το καθιστά επίσης πολύ κατάλληλο για την επεξεργασία ζύμης και ζύμης μέσω του καταψύκτη ή του επιβραδυντή ζύμης. Τα λάδια της σειράς Carlex επεξεργάζονται εύκολα και έχουν χαμηλή τάση πολυμερισμού.
Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Carlex
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα