Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Alaska

Ενεργά φίλτρα

Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt

Το Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt της εταιρίας Alaska είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την ευρεία χωρητικότητά του, το Alaska box είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,11 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,5x15,5x11cm 3,5lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,5x15,5x11cm 3,5lt είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και παγωμένα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και τη μεγάλη χωρητικότητά του, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καθημερινές σας ανάγκες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,95 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €