0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Ρούμελης

Διαθεσιμότητα: 586 Σε απόθεμα

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Διαθεσιμότητα: 115 Σε απόθεμα

Το μελοκάρυδο της Ρούμελης σε συσκευασία 75γρ είναι ένα υπέροχο γλυκό που συνδυάζει την πλούσια γεύση του μελοκαρύδου με την παραδοσιακή γαστρονομία της περιοχής της Ρούμελης. Αυτό το γλυκό προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσης, ιδανική για όσους αναζητούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά.

Διαθεσιμότητα: 278 Σε απόθεμα

Το μαντολάτο Ρούμελης με αμύγδαλο σε συσκευασία 70γρ είναι ένα υπέροχο γλυκό που αντιπροσωπεύει την παράδοση και την γαστρονομία της περιοχής του Ρούμελη. Το μαντολάτο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που είναι αγαπητό για την τραγανή υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του.

Διαθεσιμότητα: 429 Σε απόθεμα

Το μαντολάτο Ρούμελης με φιστίκι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα εξαιρετικό γλυκό που ικανοποιεί τις απαιτήσεις των λάτρεις των ελληνικών γλυκών. Αυτό το παραδοσιακό γλυκό προέρχεται από τον Ρούμελη, και το φιστίκι το καθιστά μοναδικό στη γευστική του εμπειρία.

Διαθεσιμότητα: 378 Σε απόθεμα

Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ με φυστίκι κελιφωτό, σουσάμι και μέλι! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός ξηρών καρπών, σουσάμι και μέλι είναι μία γευστική απόλαυση που παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας