0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Κτήμα Ζαχαριά

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Λευκό κρασί, στο οποίο συνδυάζονται αρμονικά δύο φημισμένες λευκές ποικιλίες, ο Ροδίτης και το Μοσχοφίλερο. Το Όμικρον Λευκό χαρακτηρίζεται από δροσερή γεύση και λευκοκίτρινο χρώμα. Το άρωμά του είναι έντονα φρουτώδες, με ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών.

Διαθεσιμότητα: 58 Σε απόθεμα

Ο ερυθρός οίνος Νεμέα του Κτήματος Ζαχαριά προσφέρει μια πλούσια και γευστική εμπειρία, συσκευασμένη σε μια κομψή φιάλη 750ml. Αυτός ο οίνος προέρχεται από την περιοχή Νεμέα, μια περιοχή στην Πελοπόννησο που είναι γνωστή για την ποικιλία του Αγιωργίτικο.

Διαθεσιμότητα: 44 Σε απόθεμα

Ο Μοσχοφίλερος βιολογικός οίνος του Κτήματος Ζαχαριά παρουσιάζεται σε μια εκλεπτυσμένη συσκευασία 750ml, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και τον χαρακτήρα της ποικιλίας Μοσχοφίλερο. Η βιολογική προσέγγιση στην καλλιέργεια των αμπελώνων ενισχύει το φυσικό περιβάλλον και αναδεικνύει την αυθεντικότητα του ελληνικού αμπελώνα.

Διαθεσιμότητα: 32 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Μαλαγουζιά λευκό οίνο σε μια ποιοτική συσκευασία 750ml. Αυτός ο λευκός οίνος είναι φτιαγμένος από την ποικιλία Μαλαγουζιά, που είναι χαρακτηριστική για την εκλεκτή ποικιλία σταφυλιού.

Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Αγιωργίτικο βιολογικό ροζέ οίνο σε μια χαρακτηριστική συσκευασία 750ml. Αυτός ο ροζέ οίνος αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της βιολογικής οινοποίησης, προσφέροντας μια δροσερή, φρουτώδη εμπειρία που αντανακλά την ποιότητα του αγιωργίτικου ποικιλιακού κρασιού.

Διαθεσιμότητα: 43 Σε απόθεμα

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Αγιωργίτικο βιολογικό ξηρό ερυθρό οίνο σε μια εκλεπτυσμένη συσκευασία 750ml. Αυτός ο οίνος αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της βιολογικής οινοποίησης, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα της φύσης και την πλούσια γευστική εμπειρία του αγιωργίτικου ποικιλιακού κρασιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας