Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Εδέσσης

Ενεργά φίλτρα

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των βυσσινίων. Με το μέγεθος της συσκευασίας να είναι 453 γραμμάρια, προσφέρεται αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε το γλυκό αυτό πολλές φορές.

Τιμή 3,13 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κεράσι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κεράσι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,13 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με σύκο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 2,80 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με τριαντάφυλλο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό τριαντάφυλλο, ένα λουλούδι με ξεχωριστό άρωμα και γεύση, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,46 €

Εδέσσης χαλβάς βανίλιας 400gr

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Εδέσσης χαλβά βανίλιας 400gr από την εταιρία Εδέσσης. Μια γεύση που θα σας ταξιδέψει στην παράδοση και την ποιότητα των ελληνικών γεύσεων. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει αυτό το μοναδικό γλυκό και αποκτήστε το τώρα για να ζήσετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,23 €

Εδέσσης χαλβάς βανίλιας 800gr

Απολαύστε την απαλή γεύση του Εδέσσης χαλβά βανίλιας 800gr και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση της παραδοσιακής ελληνικής γεύσης. Με την πρώτη μπουκιά θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ελλάδας και θα αισθανθείτε την αγνή απόλαυση που μόνο ο χαλβάς μας μπορεί να σας προσφέρει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Εδέσσης!
Τιμή 4,36 €

Εδέσσης χαλβάς με αμύγδαλο 2,5kg

Απολαύστε τον πλούσιο γεύση του Εδέσσης χαλβά με αμύγδαλο 2,5kg από την εταιρία Εδέσσης. Μια απολαυστική επιλογή που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 13,35 €

Εδέσσης χαλβάς με κακάο 400gr

Ο χαλβάς Εδέσσης με κακάο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται με σταφίδα, καρύδια, μέλι και κακάο. Έχει μια πλούσια γεύση και αποτελεί ιδανική επιλογή για γλυκιές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το βάρος του προϊόντος είναι 400γρ. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με ελληνικά προϊόντα ή να το παραγγείλετε online.

Τιμή 2,23 €