0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Εδέσσης

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ο χαλβάς με φυστίκι 2,5kg από την εταιρεία Εδέσσης αναμφίβολα φαίνεται ότι είναι μια μεγάλη συσκευασία αυτού του δημοφιλούς εδέσματος. Ο χαλβάς είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που κατασκευάζεται από μείγμα ταχίνι (σησαμέλαιο) και ζάχαρη, και μερικές φορές εμπλουτίζεται με διάφορα συστατικά όπως φιστίκια, αμύγδαλα, ή άλλα αρωματικά.

Διαθεσιμότητα: 69 Σε απόθεμα

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Διαθεσιμότητα: 74 Σε απόθεμα

Γλυκό κουταλιού με κεράσι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Διαθεσιμότητα: 93 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με σύκο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των σύκων, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Το γλυκό του κουταλιού με βύσσινο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το φυσικό άρωμα και γεύση των βυσσινίων. Με το μέγεθος της συσκευασίας να είναι 453 γραμμάρια, προσφέρεται αρκετή ποσότητα για να απολαύσετε το γλυκό αυτό πολλές φορές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας