Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Έλμα

Ενεργά φίλτρα

Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr

Ζουμερό λουκούμι με γεύση μαστίχας Χίου, φτιαγμένο με μεράκι και παραδοσιακή συνταγή από την εταιρία Έλμα. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε τη γεύση που σας ταξιδεύει σε παραδοσιακές γεύσεις. Αποκτήστε το δικό σας Έλμα λουκούμι με μαστίχα χίου 340gr τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,89 €

Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ

Η Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στη μαγευτική γεύση της Χίου. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση και αρωματική πλούσια γεύση της μαστίχας, που θα σας καταπλήξει με την αυθεντικότητά της. Με την Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ, αποκτήστε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου σ
Τιμή 17,61 €

Έλμα μαστίχα χίου κλασική χωρίς ζάχαρη 20τεμ

Η Μαστίχα Χίου της Έλμα, κλασική χωρίς ζάχαρη, είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με τη μοναδική της γεύση και την ανεπανάληπτη υφή, σας ταξιδεύει στους δρόμους της Χίου και σας καθηλώνει με κάθε δάγκωμα. Αφήστε τη μαστίχα Έλμα να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο γεμάτο από αυθεντικές γεύσεις και απολαύσεις, που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.
Τιμή 17,61 €