• Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg
  • Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOriental express

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg

Η Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια τραγανή και νόστιμη υφή στα φαγητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση της Oriental express, αυτό το προϊόν θα κάνει τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τώρα την Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 5kg και απολαύστε τη μαγεία του μαγειρέματος!
20745
2120695900015
35,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα φρυγανιά τριμμένη 500gr

Οι φρυγανιές τριμμένες της εταιρείας Ματίνα αναφέρονται σε ψίχουλα ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και έπειτα έχουν τριμμενεί σε μικρά κομμάτια. Αυτή η μορφή τους τις καθιστά ιδανικές για να προσθέτονται σε διάφορες συνταγές ως τραγανή και γευστική προσθήκη.

Τιμή 2,44 €

Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg

Το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και τέλεια τραγανότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο απολαυστικά. Αποκτήστε το Oriental express panko φρυγανιά παναρίσματος 1kg τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 7,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες venus smooth 4τεμ

Τα ανταλλακτικά της γυναικείας ξυριστικής μηχανής Gillette Venus Smooth είναι τα πρώτα με 3 λεπίδες σχεδιασμένα ειδικά για γυναίκες. Διαθέτουν 3 λεπίδες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και περιβάλλονται από προστατευτικά μαξιλάρια που λειαίνουν την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα με μια μόνο κίνηση. Διαθέτει, επίσης, μια μπλε ταινία ένδειξης που ξεθωριάζει ώστε να γνωρίζετε πότε σταματάτε να απολαμβάνετε το τέλειο ξύρισμα Venus.

Τιμή 11,41 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,69 €

Χαρά υγρό καθαριστικό spray τζαμιών 750ml

Το καθαριστικό spray τζαμιών της εταιρείας Χαρά, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 1,34 €

Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr

Η Luxe γατοτροφή πατέ με σολομό 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο σολομό υψηλής ποιότητας, προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η πλούσια σύνθεση της πατέ παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η γάτα σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αφήστε τη Luxe να φροντίσει την υγεία και την ευεξία της αγαπημένης σας γάτας.
Τιμή 0,45 €