0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα ανανάς σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με ανανά σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα ανανά πιθανώς να περιέχει κομμάτια ανανά που έχουν κοπεί σε κύβους, που είναι ένα αρωματικό, γλυκό, και υγιεινό φρούτο.

Διαθεσιμότητα: 46 Σε απόθεμα

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα ροδάκινο σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με ροδάκινο σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με ροδάκινο πιθανώς περιέχει κομμάτια ροδακίνου που έχουν κοπεί σε κύβους, προσφέροντας τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση του φρούτου.

Διαθεσιμότητα: 39 Σε απόθεμα

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας