0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 211 Σε απόθεμα

Ένα βιδωτό σέικερ είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για να ανακατεύει ή να αναμειγνύει διάφορα υγρά ή συστατικά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ, ποτά και άλλα. Ο βιδωτός σέικερ διαθέτει ένα καπάκι που σφραγίζει σφιχτά το εσωτερικό, ένα βιδωτό κομμάτι που συνδέεται με το καπάκι και μπορεί να σφίξει και ξεσφίξει εύκολα και ένα ποτήρι που χωρά τα υγρά συστατικά.

Διαθεσιμότητα: 192 Σε απόθεμα

Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι είναι ένα ειδικό εργαλείο σχεδιασμένο για τον ανακατευτικό χειρισμό ροφημάτων που σερβίρονται με καλαμάκι, όπως smoothies, κοκτέιλ και άλλα ποτά που περιλαμβάνουν καλαμάκι. Το βιδωτό σέικερ για καλαμάκι συνήθως διαθέτει μια ειδική άκρη ή στόμιο που είναι συμβατό με τη διάμετρο του καλαμακιού και επιτρέπει την ανακατεύθεση και απολαυστική κατανάλωση του ποτού μέσω του καλαμακιού.

Διαθεσιμότητα: 94 Σε απόθεμα

Φαράσι σε πράσινο χρώμα της εταιρείας Cyclops, κατάλληλο για την περισυλλογή των απορριμμάτων κατά το σκούπισμα. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό και οικονομικό. Διαθέτει λάστιχο για να διευκολύνει τη συλλογή της σκόνης και των μικρών ρύπων καθώς και τη συγκράτησή τους μέσα σε αυτό.

Διαθεσιμότητα: 36 Σε απόθεμα

Φαράσι σε ασημί χρώμα της εταιρείας Κύκλωψ, κατάλληλο για την περισυλλογή των απορριμμάτων κατά το σκούπισμα. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ένα υλικό ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό.

Διαθεσιμότητα: 174 Σε απόθεμα

Ανθεκτικό, με εργονομική λαβή, κλήση σάρωσης και μηχανισμό περίσφιξης στο κοντάρι της σκούπας, για ευκολότερη αποθήκευση. Ιδανικό για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση.

Et Plast ψεκαστήρι 1lt

1,45 €
Διαθεσιμότητα: 139 Σε απόθεμα

Το "Et Plast ψεκαστήρι 1lt" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 1 λίτρου. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 120 Σε απόθεμα

Το "Κύκλωψ ψεκαστήρι 500ml" αναφέρεται σε ένα ψεκαστήρι που έχει χωρητικότητα 500 ml. Τα ψεκαστήρια χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή υγρών ουσιών, όπως νερό, λίπασμα, φυτοφάρμακα, απολυμαντικά ή άλλα υγρά προϊόντα, σε διάφορες εργασίες και εφαρμογές.

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Διπλή μεζούρα ποτών της εταιρείας Copper, με μέγιστη χωρητικότητα 60ml και ελάχιστη 30ml. Είναι ιδανική για καταστήματα εστίασης και bars, καθώς οι 2 διαφορετικές μετρήσεις που διαθέτει έχουν αισθητή διαφορά μεταξύ τους, έτσι δε χρειάζεται να χάνετε χρόνο - ειδικά σε ώρες αιχμής - για να εντοπίσετε τη ποσότητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Διαθεσιμότητα: 252 Σε απόθεμα

Πλαστική παγοθήκη 16 θέσεων. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό στη χρήση υλικό. Διαθέτει καπάκι ώστε να μην έρχεται σε επαφή με φαγώσιμα στην κατάψυξη αλλά και για να αποφεύγονται τυχόν διαρροές κατά το γέμισμα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας