• Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
  • Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr

Το Arion food ταχίνι χωρίς γλουτένη 900gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με πλούσια γεύση και χωρίς γλουτένη, αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα στη διατροφή σας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες ή ως γευστική προσθήκη σε φαγητά. Αγοράστε το Arion food ταχίνι τώρα και απολαύστε μια νόστιμη και υγιεινή εμπειρία γεύσης!
23646
5203159025398
6,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌾Χωρίς γλουτένη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌾Χωρίς γλουτένη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με κακάο 350gr

Το Μακεδονικό ταχίνι με κακάο συνδυάζεται με ψωμί ή φρυγανία στο πρωινό ή στο κολατσιό και αποτελεί μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 4,63 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με μέλι 350gr

Ταχίνι με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και ασβέστιο που σε συνδυασμό με το μέλι, αποτελεί μια ιδιαίτερη γευστική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και δεν περιέχει αλάτι.

Τιμή 5,47 €

Όλυμπος ταχίνι φυσικό 300gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Μπορείτε να το αλλείψετε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας) ή να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Stamos τυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συνδυάζει την παράδοση της γεύσης με την σύγχρονη ανάγκη για γρήγορη και εύκολη λύση για ένα γευστικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, η Stamos τυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την και αφήστε τη γεύση της να σας κερδίσει!
Τιμή 4,89 €

Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου ψιλό 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Mamma Greca σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,75 €

Colgate στοματικό διάλυμα plax soft mint 250ml

Ανανεωτική δροσιά με το Colgate Plax Soft Mint 500ml! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Η μοναδική φόρμουλα του Colgate Plax θα σας χαρίσει προστασία για ώρες, ενώ η γεύση Soft Mint θα σας αφήσει με αίσθηση δροσιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την καθημερινή σας περιποίηση σε ένα απόλυτα απολαυστικό τελετουργία.
Τιμή 2,24 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr

Οι μαύροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως μαύρα κολοκύθια, μαύρη καστανιά, μαύροι ηλιόσποροι κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 120gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μαύρων σπόρων βάρους 120 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 0,74 €