• Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm
  • Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm

Κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή, για άνετο και ακριβή χειρισμό. Με πρακτική οπή στην άκρη για να κρεμιέται.

Κατάλληλη για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

16762
5205746903409
2,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 25.5x5x3cm

Βάρος: 0.10kg

Υλικό: Σιλικόνη

Λαβή: soft touch

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia σπάτουλα σιλικόνης με ξύλινη λαβή 25cm

Σπάτουλα σιλικόνης ζαχαροπλαστικής της σειράς Stone από υψηλής ποιότητας πλαστικό nylon, κατάλληλο για επαφή με τα τρόφιμα. Ιδανική για αντικολλητικά και κεραμικά σκεύη. Διαθέτει ξύλινη λαβή για σταθερό και ασφαλές κράτημα με θηλιά για να κρεμιέται. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως 220℃.

Τιμή 2,80 €

Geor σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών ανοξείδωτη

Η σπάτουλα σερβιρίσματος γλυκών Geor από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Εργονομική λαβή που εξασφαλίζει άνετη λαβή και ευκολία στη χρήση. Ιδανική για τη σερβιρίσματος γλυκών και γενικά για όλες τις κουζινικές σας ανάγκες. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,07 €

Σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm

Η σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm 04 148 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η σπάτουλα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την σπάτουλα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!

Τιμή 3,42 €

Σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η σπάτουλα είναι ανθεκτική και δυνατή, ιδανική για κάθε είδους σερβίρισμα. Με το μήκος των 25cm, σας επιτρέπει να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτή την πρακτική και κομψή σπάτουλα!
Τιμή 3,56 €

Svim χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική 3τεμ

Η συγκεκριμένη χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική της εταιρίας Svim είναι η τέλεια λύση για κάθε ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε λάτρη της μαγειρικής! Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Svim, αυτή η χούφτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και ανθεκτική χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζαχαροπλαστική

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Φιλτρο νεροχυτη νο 750 μπλε 7cm καρτελλα

Το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νεροχύτη στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, εξασφαλίζει καθαρό και γνήσιο νερό για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοναδικό μπλε χρώμα του, προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το φίλτρο νεροχύτη νο 750 μπλε 7cm καρτέλλα τώρα και απολαύστε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 0,48 €

Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια & κακάο 115gr

Τα Korona μπισκότα μυρτώ βανίλια-κακάο 115gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Με την αρμονική συνδυασμό γεύσεων μυρτώ βανίλιας και κακάο, αυτά τα μπισκότα θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε δαγκωνιά και ανακαλύψτε την απόλυτη ικανοποίηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Korona!
Τιμή 0,92 €

Amita motion φυσικός χυμός 1lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,62 €