• Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με κρέμα cappuccino 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

9516
7622210340511
2,13 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2255kJ/ 540kcal
Λιπαρά 32g
εκ των οποίων κορεσμένα 18g
Υδατάνθρακες 55g
εκ των οποίων σάκχαρα 53g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 4,4g
Πρωτεΐνες 4,5g
Αλάτι 0,23g
Συστατικά
Ζάχαρη, Κακαόμαζα, Φυτικά Λιπαρά (Ελαιοφοίνικα), Βούτυρο Κακάο, Ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, Αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, Γαλακτωματοποιητές (Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, Λεκιθίνη Ηλιοτροπίου), Χρωστική (Καραμελόχρωμα), Αρώματα, Αλάτι.
Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ. Στερεά Κακάο: 43% Τουλάχιστον.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα. Mondelez Ελλάς Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής, Tηλ.: 210 288 9000, 800 118 1111 (χωρίς χρέωση)

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Korona choco raisins 45gr

Τα KORONA CHOCO RAISINS 45gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και υγιεινού! Αυτά τα σταφύλια στο εσωτερικό είναι επικαλυμμένα με την πιο πλούσια σοκολάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με κάθε δαγκωμό θα απολαύσετε μια έκρηξη γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο! Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και υγείας!
Τιμή 0,64 €

Schogetten σοκολάτα black & white 100gr

Η Schogetten σοκολάτα black & white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για όσους αγαπούν τη σοκολάτα. Με το μοναδικό της συνδυασμό γεύσεων μαύρης και λευκής σοκολάτας, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Schogetten σοκολάτα black & white 100gr σήμερα!
Τιμή 1,70 €

Kinder bueno 107,5gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 2,94 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark κλασική 90gr

Mε υπέροχη γεύση κακάο, από σπόρους εξαιρετικής ποιότητας, με την υπογραφή της μοναδικής εταιρείας στην Ελλάδα, που ελέγχει όλη την παραγωγική διαδικασία της σοκολάτας, από τον σπόρο του κακάο, μέχρι το τελικό προϊόν. Μια σοκολάτα υψηλών απαιτήσεων, πέρα από κάθε προσδοκία.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης large

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Milka μπισκότα με σοκολάτα σε σχήμα αγελάδας 120gr

Ζουμερά μπισκότα Milka σε σχήμα αγελάδας, γεμάτα με την απίστευτα λαχταριστή σοκολάτα της Milka. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα θέλετε όλα! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Milka μπισκότων με σοκολάτα!
Τιμή 1,35 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Μάννα Δαγκωτό Τραγανές Μπουκιές 70gr, με ελιά και λιαστή τομάτα από την εταιρία. Ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του και την αυθεντική γεύση του. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και ανακαλύψτε την απόλαυση της παράδοσης σε κάθε δαγκωματάκι.
Τιμή 1,34 €