• Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

8745
5201057003630
1,66 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2200kJ/ 525kcal
Λιπαρά 30,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 18g
Υδατάνθρακες 54,5g
εκ των οποίων σάκχαρα 51,5g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 6,9g
Πρωτεΐνες 4,4g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Ζάχαρη, Κακαόμαζα, Βούτυρο Κακάο, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), Άρωμα (Βανιλίνη). Στερεά Κακάο: 43% Τουλαχιστον. Μπορεί να περιέχει ΓΑΛΑ αφού παράγεται στην ίδια γραμμή με σοκολάτες ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα. Mondelez Ελλάς Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής, Tηλ.: 210 288 9000, 800 118 1111 (χωρίς χρέωση)

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen konafetto πουράκια με κρέμα φουντουκιού 140gr

Το Roshen Hazelnut Konafetto είναι μια απολαυστική απόλαυση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκό με τον ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και υφών. Αυτό το απολαυστικό ζαχαροπλαστείο, που σας φέρνει το διάσημο ζαχαροπλαστείο Roshen, διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό από φουντούκια, τραγανές γκοφρέτες και μια λαχταριστή γέμιση σοκολάτας.

Τιμή 1,37 €

Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr

Η Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα του μέντας με τη γλυκιά οξύτητα του λάιμ. Με κάθε δαγκωνιά απολαμβάνετε έναν εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας ταξιδέψει. Αποκτήστε τη Terravita σοκολάτα mint and lime 100gr τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει!
Τιμή 1,63 €

Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr

Η απολαυστική Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr της εταιρίας Mars είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Mars σοκολάτα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,38 €

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Delightful σοκολατάκια διάφορα 180gr

Τα Delightful σοκολατάκια είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσεις μια γευστική απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την απαλή υφή, τα Delightful σοκολατάκια θα σε κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απόλαυσε την ποικιλία γεύσεων σε κάθε μπουκιά και ανακάλυψε τον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης με τα Delightful σοκολατάκια 180gr.
Τιμή 3,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Soflan υγρό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Διαρκεί για 18 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,55 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ αίμα & πρωτεΐνες 50ml

Η νέα σύνθεση του Dr. Beckmann Διαβολάκου του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από αίμα και πρωτεΐνες. Με μια μόνο εφαρμογή, οι λεκέδες εξαφανίζονται αμέσως, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε τον Διαβολάκο του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 3,12 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού