• ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
  • ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

ΙΟΝ σοκολατάκια mable liqueur με λικέρ κεράσι 260gr

Σοκολατίνια με σοκολάτα υγείας και γέμιση λικέρ Cherry. Από το 1930 έως σήμερα, το όνομα ΙΟΝ έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της σοκολάτας στην Ελλάδα χάριν στην προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ξεχωριστή γεύση των προϊόντων της.

6175
5201127060136
4,14 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2285kJ/ 468kcal
Λιπαρά 23,2g
εκ των οποίων κορεσμένα 14,8g
Υδατάνθρακες 61,2g
εκ των οποίων σάκχαρα 58,2g
Πρωτεΐνες 3,6g
Αλάτι 0,071g
Συστατικά
Σοκολάτα υγείας 70% (ζαχάρη, μάζα κακάο, βούτυρο κακάο, ΛΑΚΤΟΖΗ, βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, γαλακτωματοποιητής: E476, αρωματική ύλη: βανιλλίνη), αμυλοσιρόπιο, ζάχαρη, νερό, αλκοόλη 12%, χυμός βύσσινο 2.7%, αρωματικές ύλες.
Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης ΣΟΓΙΑΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΣΙΤΟΥ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο, Τ.Κ. 185 47, Πειραιάς, Τηλ.: 210 4814971, fax: 210 4838560, e-mail: info@ion.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr

Η Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr είναι ένα απόλαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας Milka, των Oreo και του choco brownie είναι μοναδική και απολαυστική. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι με κάθε δόση από αυτή την υπέροχη σοκολάτα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τη Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας
Τιμή 1,09 €

ΙΟΝ σοκολάτα με φουντούκια και στέβια χωρίς γλουτένη 60gr

Η νέα σοκολάτα γάλακτος της Ίον συνδυάζει την αγαπημένη γεύση γάλακτος με φουντούκια με φυσικά γλυκαντικά και στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη.

Τιμή 1,88 €

Milka σοκολάτα bubbly white 100gr

Η Milka σοκολάτα bubbly white 100gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λευκή σοκολάτα με τη μοναδική της γεύση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα bubbly white 100gr για μοναδικές στιγμές γεύσης!
Τιμή 1,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ

Ο Premium μαρκαδόρος ανεξίτηλος μαύρος 10τεμ της εταιρίας Premium είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξίτηλα σχέδια που θα διαρκέσουν με το πέρασμα του χρόνου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τον σήμερα και ξεχωρίστε με το στυλ και την ποιότητά σας!
Τιμή 5,46 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 3,11 €

Tns γλάστρα πλαστική stala 28x24cm

Η πλαστική γλάστρα Stala 28x24cm από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τον εσωτερικό σας χώρο. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
Τιμή 3,12 €

Every day σερβιέτες hyperdry maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με τεχνολογία υπεραπορρόφησης και τριπλή προστασία, σας εξασφαλίζει αίσθηση ξηριάς και άνεσης όλο το βράδυ. Αποκτήστε τώρα την EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ HYPERDRY MAXI NIGHT 30TEM και απολαύστε ήρεμο ύπνο χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 4,27 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No10.1 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €