• ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
  • ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr

Η πρώτη σοκολάτα γάλακτος που σου έρχεται στο μυαλό! Γιατί η πλούσια γεύση της μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια. "Νιώθεις πάντα σαν να τρως σοκολάτα για πρώτη φορά", λέει μια διαφήμιση της ΙΟΝ Γάλακτος από τη μακρινή δεκαετία του '60, αλλά η αλήθεια της είναι διαχρονική!

6171
5201127010155
4,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2303kJ/ 550kcal
Λιπαρά 31,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 20,5g
Υδατάνθρακες 56,5g
εκ των οποίων σάκχαρα 56g
Πρωτεΐνες 9,2g
Αλάτι 0,4g
Συστατικά
Ζάχαρη, ΓΑΛΑ σε σκόνη, βούτυρο κακάο, μάζα κακάο, ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, ΛΑΚΤΟΖΗ, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Στερεά κακάο: 31.0 % min.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ και πρωτεϊνών ΣΙΤΟΥ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΙΟΝ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, Ελ. Βενιζέλου 69, Νέο Φάληρο, Τ.Κ. 185 47, Πειραιάς, Τηλ.: 210 4814971, fax: 210 4838560, e-mail: info@ion.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mars σοκολάτα 51gr

Γεμιστή σοκολάτα με καραμέλα, απαλό νουγκά και επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,56 €

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr

Η αγαπημένη σοκολάτα M&M's γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Με την απίστευτη συνδυασμό γάλακτος και κουφετακίων crispy, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά!
Τιμή 3,80 €

ΙΟΝ σοκολάτα υγείας dark με πορτοκάλι 90gr

Επιλεγμένα πορτοκάλια συνδυάζονται απόλυτα με την υψηλής ποιότητας σοκολάτα ΙΟΝ Dark και την φυσική βανίλια bourbon.  Η ευεργετική δύναμη των εσπεριδοειδών βρίσκει την απόλαυση που σας αξίζει!

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό στο σπίτι σας. Με μια μόνο σπρούτα, το Cillit Bang απομακρύνει άμεσα τις δύσκολες λίπες και κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Ξεχάστε τον κόπο του σκουπιδιού και των αντικολλητικών προϊόντων, το Cillit Bang κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,93 €

Μαλλί της γριάς με δώρο

Το Μαλλί της γριάς είναι το τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα πρόσωπα. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του!
Τιμή 0,79 €

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €

Barilla ζυμαρικά farfalle No65 500gr

Τα μακαρόνια Barilla Φιογκάκια φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων.

Τιμή 1,24 €