• Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
  • Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLacta

Lacta σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

11078
5201057011383
0,85 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2199kJ/ 526kcal
Λιπαρά 28g
εκ των οποίων κορεσμένα 17g
Υδατάνθρακες 58g
εκ των οποίων σάκχαρα 58g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 1g
Πρωτεΐνες 9g
Αλάτι 0,43g
Συστατικά
Ζάχαρη, Αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, Βούτυρο Κακάο, Κακαόμαζα, Βούτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ, Ορός ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε σκόνη, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), Άρωμα (Βανιλίνη). Μπορει να περιεχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ. Στερεά Κακάο 25% Τουλάχιστον.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Mondelez Ελλάς Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, ΤΚ 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής, Tηλ.: 210 288 9000, Γραμμή καταναλωτή: 800 11 81111 (χωρίς χρέωση).

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lindt excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr

Η Lindt Excellence σοκολάτα dark υγείας με τσίλι 100gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Η συνδυασμένη γεύση της σκούρας σοκολάτας με το τσίλι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεπτυσμένο προϊόν και να απολαύσετε την απόλυτη απόλαυση της σοκολάτας Lindt Excellence.
Τιμή 3,80 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας κλασική 2x100gr

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ξεκίνησε να παρασκευάζεται στην Αθήνα το 1861 και ήταν η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η συνταγή και η συσκευασία αυτής της θρυλικής σοκολάτας παρέμειναν ίδιες από την ημέρα της δημιουργίας της, συνδυάζοντας έτσι την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση με την κλασική αξία της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη.

Τιμή 2,88 €
  • Πακέτο

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος με φυστίκι 250gr

Ζυγίζοντας 250 γραμμάρια από την απόλαυση της σοκολάτας γάλακτος με φυστίκι από την εταιρία M&M's, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία γεύσεων που θα σας κάνει να επιστρέψετε για περισσότερα. Αποκτήστε τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος και φυστίκι τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρουν!
Τιμή 4,51 €

Schogetten σοκολάτα dark 100gr

Η Schogetten σοκολάτα dark 100gr είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας σοκολάτας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με αυτήν την απολαυστική σοκολάτα. Αγοράστε τώρα την Schogetten σοκολάτα dark 100gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,54 €

Kinder bueno 43gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Φρέσκα αυγά large 6τεμ

Φρέσκα αυγά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, ιδανικά για νόστιμα γεύματα και γλυκά επιδόρπια. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των αυγών μας, και δώστε μια υγιεινή νότα στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αγνή γεύση τους κάθε μέρα!

Τιμή 2,19 €

Hell ενεργειακό ποτό strong watermelon 250ml

Υψηλής ποιότητας συστατικά

32mg/100ml περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Πλούσιο σε βιταμίνες Β

Άμεσο “kick”

Χωρίς συντηρητικά

Με υπέροχη καλοκαιρινή γεύση καρπούζι

Τιμή 0,61 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt

Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt είναι το τέλειο προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο και καθαρό άρωμα στα ρούχα σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρέσκα και ευχάριστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αγοράστε το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco 3lt τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση!
Τιμή 3,14 €