• PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml
  • PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

36376
8001090674227
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα μήλου 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Apple Fresh καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, χαρίζοντας άρωμα που διαρκεί.Δερματολογικά ελεγμένο, με ισορροπημένο pH και ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, για ήπια φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής,η νούμερο 1 επωνυμία σαμπουάν στον κόσμο.

Τιμή 3,79 €

Elvive σαμπουάν ενδυνάμωσης full resist 400ml

Ενδυναμώστε τα αδύναμα μαλλιά με έναν τονωτικό συνδυασμό συστατικών [βιοτίνη + βιταμίνη b5 + αργινίνη].

Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό έχει πιο υγιή όψη, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά & ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες και επιστρέφουν στην παλιά τους εικόνα.

Τιμή 3,97 €

Palmolive natural σαμπουάν με ελιά 350ml

Το Palmolive Naturals Long & Shine είναι ένα ιδανικό σαμπουάν για μεσαία και μακριά μαλλιά που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα αλόης βέρα και ελιάς.

Τιμή 1,56 €

Elvive σαμπούαν hydra hyaluronic 400ml

Το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA σήμερα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η φόρμουλα του εμπλουτισμένη με πράσινο τσάι θα χαρίσει στα μαλλιά σας ενυδάτωση και λάμψη, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατεύσει από τη φθορά και την ψαλίδα. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών με το Timotei σαμπουάν με πράσινο τσάι 400ml!
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus maxi night 18τεμ

Μεγαλύτερου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας.

Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,88 €

Moschato bello λευκός ημίξηρος οίνος 500ml

Οίνος ροζέ ημίξηρος, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που διακρίνεται απο ανθώδεις νότες “Bello Μοσχάτο”.

Ελληνικό προϊόν που παράγεται και εμφιαλώνεται απο την Μεσήμβρια Οινοποιητική.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 12% Vol.

Γυάλινη φιάλη των 500 ml.

Τιμή 3,05 €

Τοπ μηλόξυδο 500ml

Το Τοπ μηλόξυδο 500ml της εταιρίας ΤΟΠ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα φυσικό. Με την ανεπανάληπτη γεύση και τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει, το μηλόξυδο ΤΟΠ θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κερδίσει για πάντα.
Τιμή 1,97 €

AIM οδοντόκρεμα white now sensitive 75ml

Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζει από την ευαισθησία των δοντιών. Τα ειδικά συστατικά που περιέχει, εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών. Παράλληλα, δρα κατά της φθοράς του σμάλτου που περιβάλλει τα δόντια και έχει ως αποτέλεσμα την έκθεση του εσωτερικού τους, που προκαλεί το αίσθημα της ευαισθησίας.

Δράση: Ευαίσθητα Δόντια, Λεύκανση

Τιμή 2,96 €